loading...
جنبش متحد اسلامي«MIN»
معاون دوم و امور سايبري بازدید : 223 پنجشنبه 23 مرداد 1393 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحيم

اي آزاده ترين مردمان سلام مرا بپذيريد

در جهانيكه ظلم و بي عدالتي همراه با دين ستيزي و تفرقه افكني  ،قانوني و حق شمرده ميشود،نميتوان  از اتحاد  الهي و ميهني سخن گفت.

ميتوان گفت اي اعراب واي بر شما

برادران و خواهران ديني و مذهبي و خوني شما در خون خود غسل  داده ميشوند و شما به دنياي پوچ و بي ارزش ،چشم دوخته ايد.

اما ميتوان گفت اي آذريها، اي كردها،اي لزگي ها،اي گيلكي ها و اي تاتي ها،

ايراني جماعت هم خون و هم زبان خود را در هيچ شرايطي فراموش و از ياد نخواهد برد.

اين شرايط – « جدايي ميهني»-نتوانسته است بعد از ده ها سال دوري، از روح و پوست و گوشت و استخوان ما، رنگ هم رنگي را ببازاند.

شيعيان آذري و گيلكي همراه با شافعيان كرد ،همديگر را كامل خواهند كرد، وقتي مرزي بين ايران شمالي و ايران نباشد.وقتي شروان ما ،گنجه ي ما،قره باغ ما،نخجوان ما  و ديگر شهرها با صدايي رسا بگويند نظام استعماري –استبدادي باكو ،ولايتي  بر آنها ندارد.بگويند ما سرزمين مادري خودمان را ميخواهيم.ما دين و مذهب خود را ميخواهيم

ما شناسنامه ي ايراني ميخواهيم.

جنبش متحد اسلامي از اين حركتي كه جوانان جنبش شيعيان ايران شمالي انجام داده است حمايت ميكند و تمام امكانات خود را براي هم مسير شدن با اين حركت الهي،بسيج ميكند.

اميدوارم همكاري هاي جنبش متحد و جنبش شيعيان ايران شمالي روز به روز گسترده تر و هم فكري لازم براي فعاليت هاي اجرايي اصلي فراهم بشود.

{ و من الله التوفيق}

رييس كل جنبش متحد اسلامي

تابستان 1393 شمسي 

«امور اطلاع و تبليغ اسلامي»

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 271 دوشنبه 09 اردیبهشت 1392 نظرات (1)

بسم الله الرحمن الرحيم

با سلام وعرض تبريك به مناسبت ولادت با سعادت سيدة النساء العالمين حضرت فاطمةالزهرا{ سلام الله عليها }سخنان خود را شروع ميكنم...

مسئله ي امروز كشور انتخابات رياست جمهوري و شوراي اسلامي شهرها و برخي حوزه هاي خبرگان رهبري است.همان طور كه شما عزيزان ميدانيد بيش از 20 شخصيت براي انتخابات رياست جمهوري اعلام كانديداتوري كرده اند كه كار را براي انتخابات دچار مشكل ميكند،زيرا بعضي از اين اشخاص در يك رتبه قرار دارند

و خوشنام هستند.از اين ميان ميتوان به دكتر باقري لنكراني از جبهه ي پايداري،ائتلاف 1+2 با مشاركت دكتر ولايتي،ائتلاف 5نفره با فردي همچون منوچهر متكي كه از جناح اصولگرا هستند، ميتوان اشاره كرد.

در اين ميان اصلاح طلب ها هم اعلام وجود كرده و افرادي را معرفي كرده اند.البته اين افراد گفته اند از جناح خاصي حمايت نميكنند اما با تحقيقات گسترده  امور سايبري جنبش متحد اسلامي از منابع و رسانه ي گروهيشان،نميتوان گفت از اصلاح طلبان نيستند زيرا  از يك فرد همواره حمايت ميكنند و آن يكي از سران فتنه است!!!!!

اين حمايت چه معنايي ميتواند داشته باشد در حالي كه شعار قانون سر داده ميشود؟!؟!چرا به توصيه ي رهبر معظم انقلاب كه فرمودند از كلمه ي انتخابات آزاد استفاده نكنيد  ،توجه نميكنند.اگر اين انتخابات آزاد نباشد چگونه اين آقايان بيش از 25 سال به وسيله ي همين انتخابات به قدرت رسيدند؟!اين آقايان شعار انتخاب آزاد سر ميدهند تا اگر در انتخابات شكست خوردند بگويند تقلب شده و فتنه سازي كنند و اگر پيروز شدند بگويد ما با انتخابات آزاد به قدرت رسيديم!!!

آيا ميتوان كشور را با اين تفكر كه نوعي عقب ماندگي  است،اداره كرد؟

برادران و خواهران

نظر بنده اين است كه با مشاركت يكديگر در سطح حقيقي و مجازي ، از كانديدهايي حمايت كنيم كه به معني كلمه  به{ قانون اساسي} اعتقاد و ايمان داشته باشد.

اين شخص ميتواند كشور را آباد كند و با همت و توصيه هاي رهبر معظم انقلاب ،ايران را براي 1404 آماده كند.

دليل حساسيت  اين انتخابات هم به اين جهت است زيرا ميتواند رفراندومي باشد براي  اعتماد مردم به حكومت-طبق فرمايشات  امام خامنه اي مدظله العالي-.

{ و من الله التوفيق}

 

رئيس كل جنبش متحد اسلامي

9/2/92-مشهد مقدس

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 237 دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 نظرات (1)

*بسم الله الرحمن الرحيم*
جامعه ي اسلامي با هم متحد شويد،با هم متحد شويد.
در دنياي امروز نميتوان بي تفاوت بود.
در دنياي امروز نميتوان با هم متحد نبود،زيرا سران سلطه در پي نفاق و تفرقه ي اساسي و نابود كننده بين مسلك هاي واقعي هستند.
متحد شويد،هماهنگ شويد،يكپارچه شويد،اختلافات را رها كنيد.
اختلافات ايجاد شده در جامعه ي اسلامي به دليل اين بود كه سران كشور ها به ويژه اعراب همواره خود را به پيشرفت آينده ي جامعه ترجيح ميدادند.
اين مطلب نهايت نفوذ تفكرات شيطاني در سران اكثر كشور هاي اسلامي را به ملت هاي مسلمان متذكر ميشود.
متحد شويد،اين بتان ساخته شده را بشكنيد ، بشكنيد اگر دين خدا و محمد امين .:(ص):. و صاحبان امر ايشان،ائمه ي اطهار.:(ع):.، را قبول داريد.
بزرگان اگر واقعا داراي عقل و بينش بزرگانه هستيد ( اعراب منطقه ) ، از دوستي با شيطان پشيمان شويد،پشيمان شويد قبل از اينكه پرونده ي اين دنياي شما بسته شود.
متحد شويد،برادر يكديگر باشيد تا از اين جاهليت عظمي اي حاصل فعاليت صد ها سال خودتان است خارج شويد.
زماني نيست ، راه طولاني است ، دشمن در حال پياده كردن افكار منشعبانه در جوامع اسلامي است.
برادران اهل سنت عزيز ؛ تحقيق كنيد،زيرا هر كس مسئول اعمال خويش است و هر كس را در قبر خويش ميگذارند.
تحقيق كنيد.
اولين منبع تحقيق مسلما قرآن كريم است.
در صورتي كه با تحقيق شما مخالفت ميشود به ياد اين سخن گوهر بار رسول الله بيافتيد كه فرمودند:تحقيق كنيد ، قرآن را به درستي بخوانيد،اگر بخوانيد خداوند شما را به راست هدايت ميكند.
پس تحقيق كنيد و آدرس راه راست را پيدا كنيد.
زمانيكه اين راه را پيدا كرديد،براي هم كيشان خود دعا كنيد
سپس
به ريسمان امن الهي چنگ بزنيد تا از درگاه ايمن او خارج نشويد.
*التماس دعا*


رئيس كل جنبش متحد اسلامي

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 213 سه شنبه 09 دی 1393 نظرات (2)

در درس های گذشته با مصدر آشنا شدیم و دیدیم که در زبان ترکی آذربایجانی مصدر چگونه از دو جزء( ریشه ی فعل و پسوند مصدرساز ( مک و ماق)) ساخته می شود. از طرفی با هماهنگی کوچک و هماهنگی بزرگ آشنا شدیم و به اهمیت آنها اشاره ی خاصی کردیم. در زبان ترکی آذربایجانی، فعل، ترکیبی از ریشه ی فعل، قانون هماهنگی بزرگ و قانون هماهنگی کوچک است.

در زبان ترکی آذربایجانی فعل مضارع اینگونه ساخته می شود:

ریشه ی فعل + پسوند مضارع ساز ( بر طبق قانون هماهنگی بزرگ) + ضمیر شخصی (طبق قانون هماهنگی کوچک)

ریشه ی فعل: مصدر بدون مک یا ماق. ( دقیقا مشابه فارسی که ریشه ی فعل، مصدر بدون حرف ن است، مثل رفتن که ریشه ی آن رفت است)

مصدر: گئتمک getmək : رفتن….. ریشه ی فعل : گئت get

مصدر: آتماق atmaq : انداختن …… ریشه ی فعل : آت at

پسوند مضارع ساز: در زبان ترکی آذربایجانی، برای ساخت فعل مضارع، پسوند مضارع ساز را به ریشه ی فعل اضافه می کنیم. یر ir ، یر ır ، ور ur، ور ür چهار پسوند مضارع ساز هستند که یکی از آنها دقیقا مطابق قانون هماهنگی بزرگ به ریشه ی فعل اضافه می شوند.

·         الف- اگر آخرین حرف ِ صدادار ِریشه ی فعل به : “فتحه Ə ” ، “کسره e ” و ” ای کشیده i ” ختم شود، باید از پسوند مضارع ساز » یر ir » استفاده کرد ( به نقطه دارد بودن i در الفبای لاتین ترکی آذربایجانی توجه کنید).

مثال: گلمک gəlmək : آمدن.

ابتدا قانون شماره یک را روی ان اجرا می کنیم و پسوند مصدرساز آن را حذف می کنیم تا به ریشه ی فعل برسیم: گل مک gəlmək=> گـَــل gəl ریشه فعل است

حال قانون شماره ی دو را روی آن اجرا می کنیم. آخرین حرف صدادار ریشه ی فعل، «فتحه Ə » است؛ از این رو مصدر مضارع ساز «یر ir «خواهد بود:

گل + یر gəl+ ir : گلیر gəlir

·         ب-اگر آخرین حرف صدادار ریشه ی فعلی به ” آ a ” و ” ای کوتاه ı ” ختم شود، پسوند مضارع ساز » یر ır » خواهد بود ( دقت کنید که در خط لاتین، بر خلاف ِ ای کشیده، نقطه ندارد).

مثال: آتماق atmaq : انداختن

ابتدا قانون شماره یک را روی ان اجرا می کنیم و پسوند مصدرساز آن را حذف می کنیم تا به ریشه ی فعل برسیم: آت ماق atmaq=> آت at ریشه فعل است

حال قانون شماره ی دو را روی آن اجرا می کنیم. آخرین حرف صدادار ریشه ی فعل، » آ a » است؛ از این رو مصدر مضارع ساز «یر ır «خواهد بود:

آت + یر at + ır : آتیر atır

·         ج- اگر آخرین حرف صدادار ریشه فعل به ” اُ o ” و ” او u ” ختم شود، پسوند مضارع ساز ” ور ur ” خواهد بود:

مثال: اُولماق olmaq : شدن

ابتدا قانون شماره یک را روی ان اجرا می کنیم و پسوند مصدرساز آن را حذف می کنیم تا به ریشه ی فعل برسیم: اُل ماق olmaq=> اُول ol ریشه فعل است

حال قانون شماره ی دو را روی آن اجرا می کنیم. آخرین حرف صدادار ریشه ی فعل، » اُ o » است؛ از این رو مصدر مضارع ساز » ور ur «خواهد بود:

اُول + ور ol +ur : اُولور olur

·         د-اگر آخرین حرف صدادار ریشه ی فعل به “اؤ ö ” و “او ü ” ختم شود، پسوند مضارع ساز ” ور ür ” خواهد بود:

مثال: گولمک gülmək : خندیدن

ابتدا قانون شماره یک را روی ان اجرا می کنیم و پسوند مصدرساز آن را حذف می کنیم تا به ریشه ی فعل برسیم: گول مک gülmək=> گول gül ریشه فعل است

حال قانون شماره ی دو را روی آن اجرا می کنیم. آخرین حرف صدادار ریشه ی فعل، » او ü » است؛ از این رو مصدر مضارع ساز » ور ür «خواهد بود:

گول + ور gül +ür : گولور gülür

ضمیر شخصی : اضافه کردن ضمیر شخصی به انتهای فعل، آخرین مرحله از پروسه ی فعل سازی است که نشان می دهد انجام دهنده ی فعل چه کسی است. اگر بخواهیم این قسمت را با فارسی مقایسه کنیم باید بگوییم تا اینجا » می رو » را ساخته ایم. حالا با اضافه کردن ضمیر شخصی به آخر فعل است که مشخص می کنیم چه کسی در حال رفتن است: می روم، می روی یا می رود؟

ضمایر شخصی طبق قانون زیر به انتهای فعل اضافه می شوند:

·         الف:اگر آخرین حرف صدادار ریشه ی فعل به حروف آهنگ بالا ختم شود، یعنی به ” اَ (فتحه) ə ” ، ” ائـ (کسره) e ” ، ” اؤ ö ” ، ” او ü ” و ” ای (ای کشیده) i ” ختم شود،، ضمایر شخصی مطابق قانون هماهنگی کوچک و به به صورت زیر خواهند بود:

اول شخص مفرد: َم əm مثال : گــَــل + یر + َم gəl + ir + əm : گلیرم gəlirəm : می‌آیم

دوم شخص مفرد : سَن sən مثال : گــَــل + یر + سن gəl + ir +sən : گلیرسن gəlirsən : می‌آیی

سوم شخص مفرد : – – مثال : گــَــل + یر gəl + ir : گلیر gəlir: می‌آید

اول شخص جمع: یک ik مثال : گــَــل + یر + یک gəl + ir + ik : گلیریک gəlirik : می‌آییم

دوم شخص جمع : سینیز siniz مثال: گــَــل + یر + سینیز gəl + ir + siniz : گلیرسینیز gəlirsiniz : می‌آیید

سوم شخص جمع: لَر lər مثال: گــَــل + یر + لر gəl + ir + lər : گلیرلر gəlirlər : می‌آیند

مثال: گئتمک getmək : رفتن

گئتیرم getirəm : می‌روم / گئتیرسن getirsən : می‌روی / گئتیر getir : می‌رود / گئتیریک getirik : می‌رویم / گئتیرسینیز getirsiniz : می‌روید / گئتیرلر getirlər : می‌روند

مثال: گولمک gülmək : خندیدن

گولورم gülürəm : می‌خندم / گولورسن gülürsən : می‌خندی / گولور gülür : می‌خندد / گولوریک gülürik : می‌خندیم / گولورسینیز gülürsiniz : می‌خندید / گولورلر gülürlər : می‌خندند

مثال: اؤپمک öpmək : بوسیدن

اؤپورم öpürəm : می‌بوسم / اؤپورسنöpürsən : می‌بوسی / اؤپور öpür : می‌بوسد / اؤپوریک öpürik : می‌بوسیم / اؤپورسینیز öpürsiniz : می‌بوسید / اؤپورلر öpürlər: می‌بوسند

مثال: بیلمک bilmək : دانستن

بیلیرم bilirəm : می‌دانم / بیلیرسن bilirsən : می‌دانی / بیلیر bilir : می‌داند / بیلیریک bilirik : می‌دانیم / بیلیرسینیز bilirsiniz : می‌دانید / بیلیرلر bilirlər : می‌دانند

·         ب:اگر آخرین حرف صدادار ریشه ی فعل به حروف آهنگ پایین ختم شود، یعنی به ” آ a ” ، ” اُو o ” ، ” او u ” ، ” ای کوتاه ı ” ختم شود،، ضمایر شخصی مطابق قانون هماهنگی کوچک و به به صورت زیر خواهند بود:

اول شخص مفرد: ام am مثال : آت+ یر + ام at + ır + am : آتیرام atıram : می‌اندازم

دوم شخص مفرد : سان san مثال : آت + یر + سان at + ır +san : آتیرسان atırsan : می‌اندازی

سوم شخص مفرد : – - مثال : آت + یر at + ır : آتیر atır: می‌اندازد

اول شخص جمع: یق ıq مثال : آت + یر + یق at+ ır + ıq : آتیریق atırıq : می‌اندازیم

دوم شخص جمع : سینیز sınız مثال: آت+ یر + سینیز at + ır + sınız : آتیرسینیز atırsınız : می‌اندازید

سوم شخص جمع: لار lar مثال: آت+ یر + لار at + ır + lar : آتیرلار atırlar : می‌اندازند

مثال: دورماق durmaq : ایستادن

دورورام dururam : می‌ایستم / دورورسان durursan : می‌ایستی / دورور durur : می‌ایستد / دوروریق dururıq : می‌ایستیم / دورورسینیز durursınız : می‌ایستید / دورورلار dururlar : می‌ایستند

مثال: اُولماق olmaq : شدن

اُولورام oluram : می‌شوم / اُولورسان olursan : می‌شوی / اُولور olur : می‌شود / اُولوریق olurıq : می‌شویم / اُلورسینیز olursınız : می‌شوید / اُلورلار olurlar : می‌شوند

جدول فعل مضارع ساده در زبان ترکی آذربایجانی :

 

در درس های قبل با هماهنگی کوچک آشنا شدیم و تا حدی کاربردهای آن را فرا گرفتیم. آموختیم که اگر آخرین حرف صدادار کلمه ای به حروف صدادار آهنگ بالا ( واکه های آهنگ بالا) ختم شود، حروف ِ صدادار ِ پسوند ِ آن اسم هم باید از واکه های آهنگ بالا باشند. و همین طور اگر حرف آخر کلمه ای به حروف صدادار آهنگ پایین ( واکه های آهنگ پایین) ختم شود، حروف ِ صدادار ِ پسوند ِ آن اسم هم باید از واکه های آهنگ پایین باشند.

در این درس می خواهیم با هماهنگی بزرگ آشنا شویم که به جرأت می توان گفت هم ترین درس قواعد زبان ترکی آذربایجانی است، که در ابتدا ممکن است اندکی سخت و دشوار به نظر آید، اما پس از مدتی که به آن عادت کنید، زبان را بسیار شیوا، راحت و روان خواهد کرد.

فعل سازی در زبان ترکی آذربایجانی، با استفاده از قانون هماهنگی بزرگ صورت می گیرد.

1- اگر آخرین حرف ِ صدادار ِ کلمه‌ای به : «فتحه Ə » ، «کسره e » و » ای کشیده i » ختم شود، حرف ِ صدادار ِ پسوند ِ کلمه «ای کشیده i » است:

Əə Ee İi=>İi

مثال:

گــَـلیر gəlir : می آید

آخرین حرف صدادار کلمه ی » گــَـل gəl » فتحه است ( «گــَــل gəl » ریشه ی فعل ِ مصدر «گلمک gəlmək» به معنای آمدن است). طبق قانونی که در بالا گفته شد، حرف صدادار پسوند «ای کشیده i » است: «یر ir»

مثال:

گئدیر gedir : می رود

آخرین حرف صدادار کلمه ی «گئد (گئت) ged » کسره است(» گئت get » ریشه ی فعل ِ مصدر » گئتمک getmək » به معنای رفتن می باشد). طبق قانونی که در بالا گفته شد، حرف صدادار پسوند » ای کشیده i » است: «یر ir «

مثال:

ایچیر içir : می نوشد

آخرین حرف صدادار کلمه ی «ایچ » ای کشیده است ( «ایچ » ریشه ی فعل ِ مصدر » ایچمک içmək » به معنای نوشیدن می باشد). طبق قانونی که در بالا گفته شد، حرف صدادار پسوند » ای کشیده i » است: » یر ir»

2- اگر آخرین حرف صدادار کلمه‌ای به » آ a » و » ای کوتاه ı » ختم شود، حرف ِ صدادار ِ پسوند » ای کوتاه خواهد بود ( که در خط لاتین، بر خلاف ِ ای کشیده، نقطه ندارد)

Aa=>

مثال:

آلیر alır : می گیرد

آخرین حرف صدادار کلمه ی «آل al » آ است ( «آل al » ریشه ی فعل ِ مصدر «آلماق almaq » به معنای گرفتن می باشد) . طبق قانونی که در بالا گفته شد، حرف ِ صدادار ِ پسوند، «ای کوتاه ı » است: «یر ır «

مثال:

قیلیر qılır : انجام می دهد

آخرین حرف صدادار کلمه ی » قیل qıl » ای کوتاه است. طبق قانونی که در بالا گفته شد، حرف ِ صدادار ِ پسوند، «ای کوتاه ı » است : «یر ır «

3- اگر آخرین حرف صدادار ریشه فعل به » اُ o » و » او u » ختم شود، حرف صدادار پسوند » او u » خواهد بود:

OoUu=>Uu

مثال :

اُلور olur : می‌شود

آخرین حرف صدادار کلمه ی «اُل ol «، اُ است ( «اُل al » ریشه ی فعل ِ مصدر «اُلماق olmaq » به معنای شدن می باشد) . طبق قانونی که در بالا گفته شد، حرف ِ صدادار ِ پسوند، «او u » است: «اور ur «

مثال:

قورور qurur : می‌گذارد

آخرین حرف صدادار کلمه ی «قور qur «، او است ( «قور qur » ریشه ی فعل ِ مصدر «قورماق qurmaq» به معنای گذاردن است). طبق قانونی که در بالا گفته شد، حرف صدادار پسوند » او u » است : «اور ur«

4- اگر آخرین حرف صدادار کلمه ای به «اؤ ö » و «او ü » ختم شود، حرف صدادار پسوند » او ü » خواهد بود.

Öö Üü =>Üü

مثال:

اؤپور öpürəm : می بوسد

آخرین حرف صدادار کلمه ی «اؤپ öp «، اؤ است ( «اؤپ öp » ریشه ی فعل ِ مصدر «اؤپمک öpmək» به معنای بوسیدن است). طبق قانونی که در بالا گفته شد، حرف صدادار پسوند » او ü » است : «اور ür»

مثال:

گولور gülür : می خندد

آخرین حرف صدادار کلمه ی «گول gül «، او است ( «گول gül » ریشه ی فعل ِ مصدر «گولمک gülmək» به معنای خندیدن است). طبق قانونی که در بالا گفته شد، حرف صدادار پسوند » او ü » است : «اور

ür»

چهار قانون بالا به صورت مختصر:

Əə Ee İi=>İi

Aa=>

Oo Uu=>Uu

Öö Üü=>Üü

 

در درس های بعد با کاربرد هماهنگی بزرگ آشنا خواهیم شد.

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 198 پنجشنبه 23 مرداد 1393 نظرات (0)

به دنبال انجام مصاحبه های دنباله دار و هفتگی توسط برخی کارمندان ریاست جمهوری باکو علیه ایران ، دکتر عاکف حمیداف کارشناس مستقل سیاسی در باکو ، با مضحکه دانستن مصاحبه های اداری و سفارشی کارکنان نهاد ریاست جمهوری از جمله مصاحبه های هفتگی فردی به نام " مبارز احمد یوغلی " گفت : نامیرده  کارمند کاخ ریاست جمهوری  باکو است که با دستگاه امنیتی الهام علی اف موسوم به ام – تی – ان نیز روابط نزدیکی دارد و تردیدی نیست که مصاحبه های وی به سفارش مسولان امنیتی انجام میشود.

 

به گزارش واحد خبر حرکت آزادیبخش ایران شمالی به نقل از " اسلام سسی " ( صدای اسلام ) دکتر حمیداف  گفت : به دنبال تشنجهای اخیر در روابط باکو با ایران که به علت سفرهای پی در پی مقامات صهیونیستی به باکو ، خرید چندین میلیارد دلار سلاح توسط دولت باکو از اسراییل ، تامین نفت رژیم صهیونیستی توسط دولت باکو و همکاری دولت باکو در ترور دانشمندان هسته ای ایران  به وقوع پیوست ، تبلیغات رژِم باکو علیه ایران تشدید شد . اگر چه این تبلیغات همواره وجود داشته است اما اخیرا تشدید شده و کار به جایی رسیده که به سفارش مسولان امنیتی  برخی کارمندان دولتی از جمله مبارز احمد یوغلی موظف شده اند به صورت مستمر مصاحبه های مطبوعاتی علیه جمهوری اسلامی انجام دهند.

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 200 پنجشنبه 23 مرداد 1393 نظرات (0)

نامه ای با امضای گروهی از جوانان جمهوری آذربایجان ( ایران شمالی ) به دفتر رزونامه های باکو ارسال شده است. نویسندگان آن ضمن ابراز نگرانی شدید در رابطه با تبلیغات مشترک رژیم صهیونیستی و دولت الهام علی اف علیه شیعیان و مرجعیت شیعه ، جوانان ایران شمالی را به سازماندهی و مقاومت علیه بیگانه گرایان و دشمنان اسلام و وابستگان صهیونیسم که همواره موضع خصمانه علیه اسلام و ایران داشته اند و نیز مجازات توهین کنندگان به دین اسلام و مقدسات فرا خوانده اند.

در این نامه همچنین گفته می شود: «رژیم صهیونیستی  همواره موضع خصمانه علیه مسلمانان و بخصوص ایران داشته و استعمارگران همیشه از دولتهایی مانند دولت الهام علی اف  در راستای تامین منافع صهیونیسم بین الملل استفاده کرده اند. اقوام ساکن در ایران شمالی ( جمهوری آذربایجان ) مانند آذری ها ، لزگ ها ، تالشها ، کردها ، آوارها ، ، تاتها و ... بایستی درس اتحاد را از ملت ایران  بگیرند و همانگونه که ملت ایران با سرنگونی حکومت دیکتاتوری شاهنشاهی ، حکومت مستقل ایجاد کرده و در مقابل صهیوینسم بین الملل و امریکا ایستاده اند  ، ما نیز بایستی حکومت وابسته الهام علی اف را به سقوط بکشانیم و حکومتی مستقل و مردمی ایجاد کنیم."

نویسندگان این نامه با تاسف از شکل گیری عهدنامه های سیاه گلستان و ترکمانچای و جدا شدن جمهوری آذربایجان ( ایران شمالی ) از ایران ، آورده اند که  : " همانگونه که رهبر بزرگ انقلاب اسلامی در بیانات بلندشان در سالروز رحلت امام خمینی اشاره کردند ، 17 ولایت قفقاز ( از جمله باکو ، گنجه ، شروان ، نخجوان و...) از خاک ایران جدا شده اند.

مسلمانان قفقاز از لحظه جدایی از ایران تاکنون دچار مصیبتها و رنجهای طاقت فرشا شده اند . در در جریان جنگ دوم جهانی صد ها هزار تن از مسلمانان ایرانی قفقاز ، توسط دولت روسیه به جبهه های جنگ با آلمان اعزام و کشته شدند  ، که متاسفانه هنوز هم دولت وابسته الهام علی اف از جنگ روسیه با آلمان به عنوان " جنگ کبیر میهنی " یاد می کند ، گویا که روسیه وطن مسلمان ایرانی قفقاز و آذربایجانی ها بوده است ! طی سالهای معروف به سالهای خونین 1937 هزاران تن از روشنفکران و علمای دینی و شاعران و نویسندگان به دلیل اعتقادات دینی و ایران گرایی توسط کمونیستها و جلادانی مانند میر جعفر باقر اف و حید رعلی اف که از دستیاران نزدیک استالین بودند قتل عام شدند ...بعد از فروپاشی شوروی هم دچار مصیبتها و رنجهای بزرگی شده ایم که حکومت دیکتاتوری علی اف ها ، تخریب مساجد و ممنوعیت فعالیتهای دینی ، تامین نفت اسراییل و همکاری با صهیونیسم و امریکا در اشغال عراق و افغانستان  و کشته شدن دهها سرباز آذری در عراق و افغانستان از جمله این مصیبتهاست. "

در ادامه این نامه آمده است : " اشاره رهبر بزرگ انقلاب اسلامی در بیاناتشان در سالگرد رحلت امام خمینی به جدایی قفقاز از ایران ، این شعله امید را که روز الحاق ایران شمالی ( جمهوری آذربایجان ) به میهن اصلی مان ایران نزدیکتر شده ، فروزانتر کرده است و امیدواریم با همت ملت ایران  بخصوص آذربایجانی  های غیور هر چه زودتر ، شیعیان قفقاز به ایران خود بپیوندند."

 

{امور پژوهش هاي استراتژيك}

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 189 پنجشنبه 23 مرداد 1393 نظرات (0)

حزب اسلامی ایران شمالی  با صدور بیانیه جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار مردم مظلوم و بی دفاع نوار غزه در فلسطین را محکوم کرد.

در این بیانیه با ابراز نگرانی عمیق از ادامه خونریزی ها توسط رژیم غاصب صهیونیستی، ارتکاب جنایات این رژیم در نوار غزه در ردیف سیاست قتل عام مسلمانان در جهان ارزیابی شده است .

حزب اسلامی ایران شمالی در بیانیه خود افزود : ‌کشتار نزدیک به یک میلیون نفر از مردم مسلمان عراق، صدها هزار نفر در افغانستان و قتل عام بیش از 300 نفر و مجروح کردن 900 نفر از افراد بی گناه در غزه در مدت دو روز نشانه سیاست قتل عام مسلمانان است .

در این بیانیه آمده است : اکثریت کشته شدگان در نوار غزه کودکان ، بانوان و افراد مسن هستند و در چنین شرایطی ، محاصره این منطقه از سوی نیروهای غاصب و متجاوز صهیونیستی و جلوگیری از انتقال هر گونه کمک های انسان دوستانه غیر قابل توجیه است .

در بیانیه حزب اسلامی ایران شمالی خاطر نشان شده است : هدف رژیم صهیونیستی از این اقدام ضد بشری شکستن اراده ملت فلسطین و مطیع کردن گروه حماس و ایجاد خوف و وحشت از این رژیم در سطح جهانی است تا بدین ترتیب مانع از ادامه هرگونه مبارزه و مقاومت در منطقه شود.

حزب اسلامی  با اشاره به این که جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه موجب تنفر جامعه مترقی جهان شده، سکوت و عدم واکنش لازم توسط مجامع بین المللی و بخصوص سازمان ملل متحد را غیر قابل قبول خواند.

این حزب همچنین از رسانه های باکو خواست تا جنایات این رژیم غاصب را به طور گسترده منعکس کنند تا مردم این کشور با واقعیت های موجود درفلسطین و منطقه خاورمیانه آشنا شوند

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 168 جمعه 02 خرداد 1393 نظرات (0)

 روز شنبه به حمایت دولت حاکم در شهر باکو، کنفرانسی ضد ایرانی در این شهر تشکیل شد و تعدادی  در این کنفرانس در مورد تجزیه ایران بزرگ سخنرانی کردند.

به گزارش «تابناک»، در این جلسه که در هتلی در شهر باکو، تشکیل شد، تعدادی از چهره های سیاسی و نمایندگان پارلمان باکو نیز حضور داشتند و علیرغم اظهار دوستی در دیداربا مقامات ایرانی، به حمایت از تجزیه طلبان خود ساخته پرداختند.

در این نشست قدرت حسنقلی اف نماینده مجلس باکو، تعدادی از صاحبنظران باکو، از جمله وفا قلیزاده مشاور سیاسی رئیس جمهوری سابق دولت باکو و نصیب نصیب لی سفیر اسبق دولت باکو در تهران و گلتکین حاجی بیلی حضور داشتند.

در این نشست که با عنوان " «فردای (باصطلاح) آذربایجان جنوبی معاصر»" برگزار شد، سخنرانان با طرح ادعاهای تجزیه طلبانه علیه ایران و نام بردن از آذربایجان ایران با اصطلاح مجعول "آذربایجان جنوبی"، بر لزوم جدایی آذریهای ایران و حمایت بیشتر دولت باکو از این روند تاکید تاکید کردند.

این در حالی است که دولت باکو و شهرهای پیرامون آن در طول تاریخی بخشی از ایران بزرگ تلقی می شدند که در زمان تجاوزگری روس ها به زور و تحمیل از ایران جدا شده اند. بسیاری از هموطنان آذری ایرانی بر اثر این تحمیل از سرزمین مادری جدا شده و همواره آرزوی پیوستن به مام میهن را داشته و دارند. اما دولت باکو می کوشد با برگزاری چنین جلساتی اوضاع را مغلوبه نشان دهد! اما نه می توان به انکار تاریخ پرداخت و نه می توان اعتراضات مردم این دولت شهر را در دنیای کنونی نادیده گرفت. شاید زمان آن رسیده است که دولت ایران حداقل با استفاده از ابزار خود، در نهادهای بین المللی بتواند یک نظر سنجی در میان مردم باکو و شهرهای پیرامون برای بازگشت آنان به مام وطن برگزار کند تا آذری های ایرانی که سالهاست رنج غربت را دور از دوستان و آشنایان  خانواده و میراث کهن گذرانده اند با اتصال به سرزمین مادری، تسکین یابند. افرادی که متعلق به این آب و خاک هستند و قرن های طولانی نفس در نفس با این آب و خاک گره خورده اند.

به نظر می رسد انفعال دولت ایران در این زمینه باید پایان پذیرد و ایرانیان آذری که سالهاست دور از وطن در غربت به سر برده اند، به کشور اصلی باز گردند تا در کنار سایر ایرانیان قدرت کشور را بیش از پیش به خ جهانیان برسانند.

در ادامه گزارش تصویری جلسه تجزیه طلبان بیگانه  منعکس می شود تا آذری ها داخل ایران و آذری های ایرانی در غربت بیشتر با این تجزیه طلبان آشنا شوند

 

 

 

 

 

 

 

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 226 جمعه 02 خرداد 1393 نظرات (0)

 

Bugün Ayrılıyoruz Birtek

امروز از هم جدا می شویم

 

دریای پارس

 

 

مسجد کبود در مزارشریف منسوب به امام علی علیه السلام

 
 

نقشه سرزمين ايران شمالي يا آران(جمهوري جعلي آذربايجان)

نقشه سرزمین های ایرانی اشغال شده در خاک روسیه

مناطق جدا شده از ايران در دوره قاجار

نبرد چالدران و جدایی کردستان غربی از ایران

شهرهای اشغال شده ایران در کردستان ترکیه پیش از نبرد چالدران بین شاه اسماعیل صفوی و ترکان عثمانی در سال 1514 میلادی شامل زیر می باشد :

دیار بکر (آمد) - وان  - غازی عینتاب (دیلوک)  - بینگول (چیولیک)  - آدیامان (سمسور)  - سیواس  - اسکندرون  - ارزروم  - ارزنجان - قارص  - تاتوان  - مرعش  - الازیغ (خارپوت)  - باتمان  - تونجلی (درسیم)  - ماردین  - مالاتیا  - دوغو بایزید  - حکاری (جولامیرگ)  - شرناخ  - بوتان 

تمام مناطق کردنشین متعلق به ایران است و به زودي بخش های جدا شده به ایران خواهند پیوست

 نقشه ای دیگر از مناطق کردنشین ایرانی

 

درصد تشکیل دهنده کردهای ایرانی تبار در کل کردستان بزرگ ایران

 

  کردستان بزرگ آریایی در سایه ایران بزرگ

 
 عكس ها در حال حاضر موجود نيست
 

آخرین نقشه بین المللی ايران (1814) انتشارات تامسون ، پیش از جدا شدن سرزمین های تاریخی آن

نقشه سرزمين زيباي ایران در دوران هخامنشیان

گستره امپراتوری هخامنشیان در زمان کوروش

[تصویر:  156403_505.gif] 

 


بحرین نه ملک دزد و بیگانه بود بحرین ترا خانه و کاشانه بود
بر شیخ بگو که می ستانیم از او این ها که بگویم نه افسانه بود
........................
بحرین
استان چهاردهم کشورم ایران
بحرین ای خاک دور مانده از میهن میدانم
که به خاطر دورماندنت چقدر اندوهگینی...
سعی میکنم حس اسارتت را درک کنم...
بحرین مظلوم میدانم چه سخت است
تحمل اسارت مزدوران استعمار .....
بحرین... بازمی گردانیمت.
معاون دوم و امور سايبري بازدید : 171 سه شنبه 12 شهریور 1392 نظرات (0)
تلاش‌های جهادگران در خدمت به مردم مناطق محروم كشورمان و حضور جوانان علاقمند به این فعالیت‌ها در اردوهای هجرت و جهادی همواره مورد توجه رهبر انقلاب بوده است. ایشان به غیر از تأكیدهای فراوان بر مسأله‌ی بسیج سازندگی و اردوهای جهادی كه در سخنرانی‌های عمومی یا خصوصی خود ابراز داشته‌اند، در برخی موارد با اطلاع از فعالیت‌های خدمت‌رسانی جهادگران، با نوشتن یادداشتی نسبت به فعالیت آنان ابراز نظر و اعلام تشكر نموده‌اند. پایگاه اطلاع‌رسانیKHAMENEI.IR دو دست‌نوشته‌ی زیر را كه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در آذرماه سال ۱۳۸۲ و خطاب به «گروه جهادی یاوران (دانشگاه علوم پزشكی بقیةالله)» و «هیئت دانشجوئی آل یاسین» نوشته‌اند، به عنوان نمونه‌هایی از این موارد منتشر می‌كند:
 
        http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/23580/02.jpg               
متن دست‌نوشته‌ی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خطاب به گروه جهادی یاوران:
بسمه‌تعالی
از همه‌تان سپاسگزارم و شما را به خدا میسپارم. میل به خدمت به مردم و تحمل سختی‌های آن، نقطه‌ئی نورانی در باطن انسان است؛ آن را هر چه میتوانید در جان خود گسترش دهید و نگذارید آفتها: سودجوئی، خودنمایی، تنبلی و ... آن را گِل‌اندود كند. نیت خود را خدائی نگهدارید و از او كمك بخواهید و از همه‌ی نیروی خود برای آن مایه بگذارید. موفق باشید.
سید علی خامنه‌ای
۸۲/۹/۱۵

 
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/23577/01.jpg

 

متن دست‌نوشته‌ی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خطاب به هیئت دانشجوئی آل یاسین:
 سلامٌ علی هیئت دانشجوئی آل یاسین، حین یعمرون و حین یخدمون و حین یبنون و حین یُحسنون الی الناس. و این در واقع در درجه‌ی اول، عمران و خدمت و احسان به خودشان است كه: من عمل صالحاً فلانفسهم یمهدون. ان‌شاءالله موفق باشید.
معاون دوم و امور سايبري بازدید : 170 سه شنبه 12 شهریور 1392 نظرات (0)

بیانات در دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیأت دولت

 

در پنجمین روز از هفته دولت

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحيم‌
 خوشامد عرض ميكنم به برادران عزيز و خواهر محترممان،(۱) و تبريك عرض ميكنم هفته‌ى دولت را - كه همراه شده با تشكيل هيئت دولت جديد - به همه‌ى دوستان، به همه‌ى شما و به رئيس جمهور محترم. هفته‌ى دولت مناسبتى است براى اينكه انسان تبريك بگويد و خداقوّتى بگويد به همه‌ى كاركنان و مديران و مسئولان قوّه‌ى مجريّه؛ و من اين فرصت را از دست نميدهم و به همه‌ى شماها و همه‌ى مديران و همه‌ى مسئولانى كه در قوّه‌ى مجريّه در سطوح مختلف، مشغول كار و خدمت و فعّاليّتند تبريك ميگويم، براى همه‌ى آنها و براى همه‌ى شما توفيق خدمت از خداوند متعال مسئلت ميكنم. طُرفه اين است كه در اين يادبود سالانه‌ى دولت نام دو شهيد فرزانه و خدوم، زينت‌بخش همه‌ى گفته‌ها و نوشته‌ها است. خيلى پرمعنا و پرمغز است كه در طول اين سالهاى متمادى، همه‌ى دولتها و همه‌ى دولتمردان، ياد دو شهيد خدمتگزار را سرلوحه‌ى روز دولت و هفته‌ى دولت قرار دادند و نگذاشتند كه گذشت زمان و حوادث گوناگون، ارزش شهادت را و ارزش خدمت صميمانه و متواضعانه‌ى اين دو بزرگ‌مرد را به دست فراموشى بسپرد.
معاون دوم و امور سايبري بازدید : 153 پنجشنبه 02 خرداد 1392 نظرات (0)
كارشناس سوري تاكيد كرد كه امريكا و هم پيمانانش در غرب امروز به ضرورت حل سياسي بحران سوريه به عنوان تنها راه حل پي برده اند وبازيچه هاي منطقه اي آنها نيز مجبورند تبعيت كنند.

 محمود محمد كارشناس و تحليل گر سياسي سوري روز چهارشنبه در گفتگو با العالم تصريح كرد: رجب طيب اردوغان نخست وزير تركيه نتوانست باراك اوباما رييس جمهوري آمريكا را در مورد استفاده دولت سوريه از سلاح شيميايي قانع كند زيرا دولت سوريه دست به چنين اقدامي نزده است. اردوغان  و هم پيمان قطري اش همچنين نتوانستند امريكا را به ورطه جنگ عليه سوريه بكشانند زيرا واشنگتن طبق منافع خود عمل مي كند از اين رو براي حفظ آبرو ومنافع خود راه حل سياسي را برخواهد گزيد.

وي اظهار داشت: دولت سوريه از آغاز بحران اعلام كرد كه راه حل سياسي تنها راه برون رفت از بحران و توقف كشتار و بستن راه به روي دخالت بيگانه است اما طرف هاي منطقه اي و عربي و در راس آنها اتحاديه عرب و برخي كشورهاي منطقه چوب لاي چرخ راه حل سياسي گذاشتند و پيوسته به معارضان تاكيد كردند كه زير بار راه حل هاي سياسي نروند.

محمد ادامه داد: در شرايط كنوني و با توجه به پيروزي هاي ارتش سوريه و ضربات سنگيني كه به گروهك هاي تروريستي وارد آورده بيشتر كشورهاي جهان دريافته اند كه تروريسم از سوريه به بقيه نقاط نيز منتقل خواهد شد و از اين رو روسيه و امريكا از طريق توافق هاي اخير برآنند كه مرحله جديدي از حل و فصل سياسي بحران را رقم بزنند.نويسنده سوري تاكيد كرد اين تلاش ها بايد صادقانه باشد و طرف هاي آن بايد با جديت و صداقت براي متوقف كردن خشونت و سد كردن راه كمك هاي مالي به تروريست ها و هموار كردن راه براي حل سياسي تلاش كنند.

وي حل سياسي را تامين كننده منافع ملت سوريه، ضامن حفظ وحدت و استقلال و كرامت اين كشور وعامل بي نيازي از طرح هاي امريكايي - صهيونيستي دانست كه گروه های مسلح براي حل بحران در پيش گرفته بودند.كارشناس سوري با اشاره به اظهارات دبيركل اتحاديه عرب پيرامون شكل گيري موضع عربي مشترك براي حمايت از كنفرانس آتي ژنو، به اتحاديه عرب توصيه كرد در مسير پيچيده كردن بحران سوريه با اتخاذ مواضع ضد سوري و اعمال تحريم ها گام برندارد.

وي افزود: اتحاديه نيز امروز به اين نتيجه رسيده كه تنها راه برون رفت از بحران ،حل سياسي از طريق گفتگو ميان تشكل هاي مختلف سياسي است به شرطي كه خشونت ها و تامين مالي گروه هاي تروريستي و انتقال آنان به خاك سوريه متوقف شود.نويسنده سوري ،قطر و عربستان و تركيه را بازيچه هايي توصيف كرد كه در جنگ عليه سوريه براي تامين مالي و لجستيكي تروريست ها به كار گرفته شدند و اكنون نيز ناچارند از امريكا تبعيت كنند و اين درحالي است كه امريكا به دنبال نقاط قوتي براي بهتر شدن شرايط گفتگو است.
معاون دوم و امور سايبري بازدید : 137 پنجشنبه 19 اردیبهشت 1392 نظرات (0)
روزی است مثل روزهای دیگر. هشتصد شهید را مردم تشییع کرده و بردوش می برند تا محل معراج شهدای تهران. سخنرانی می شود. سینه زنی، مداحی و خداحافظ. من نمی روم. طبق روال همیشگی می مانم تا سوژه شکار کنم. زمزمه ای میان بچه های معراج است. می گویند: سه تا از شهدا گوشتی هستند ... بدن شان سالم است ...

جا می خورم. خیلی جالب است پس از سیزده سال، بدن سالم باشد. می روم سراغ شان. سراغ حاجی بیرقی مسئول معراج شهدا؛ قبول نمی کند که عکس بگیرم. سراغ همه می روم. سید حسینی، رنگین و هر کس که می شناسم. نمی شود. آخرش حاجی بیرقی می گوید:
حالا برو تا بعدا ببینم چی می شه ...
*
چه قدر سخت بود. به هردری زدم، نمی شد. عجیب به سرم افتاده بود بروم تفحص. به هر کسی می گفتم، سریع بهانه می تراشید. نه سابقه جبهه برای شان اهمیت داشت و نه خبرنگاری. دست آخر دوستی و رفاقت و در یک کلام پارتی بازی، کار خودش را کرد و رفتم. محمد شهبازی و سید احمد میرطاهری واسطه شدند تا بروم و چشمم بیفتد به فکه و شهدا.
*
ساعت از یک نیمه شب گذشته است. ساک دوربین را می اندازم دوشم. پسرکوچکم سعید که هنوز بیدار است، بهانه می گیرد. می گویم:
- می رم معراج شهدا عکس بگیرم.
می گوید: تو که صبح اون جا بودی، دیگه این وقت شب از چی می خوای عکس بگیری؟! 
ولی می روم. خیابان ها خلوت است و سکوت حکم فرما. گاز موتور را می گیرم. ذکریات ومراثی ای را که درذهن دارم، با خود زمزمه می کنم. همه اش فکر این هستم که با چه صحنه ای روبه رو خواهم شد. چه گونه بدن شان سالم مانده. چه سرّی در میان است؟ در همین افکار غوطه ورم که یکی دوبار نزدیک است تصادف کنم.

 


می رسم به کوچه محل معراج شهدا. سربازی در را باز می کند و داخل می شوم. کامیون ها روشن هستند و منتظر تا شهدا را داخل شان بگذارند. هرکدام متعلق به یک شهر و شهرستان هستند. سراغ حاجی بیرقی را که می گیرم پیدایش می کنم. در حیاط پشت دارد ترتیب قرارگرفتن شهدا را درکامیون وارسی می کند. خیلی دقت دارد تا اشتباهی صورت نگیرد. جلو می روم و خسته نباشید و سلام و علیک. تعجب می کند. چشمش که به ساک دوربین عکاسی روی دوشم می افتد، با خنده ای که انبوه خستگی کار چندروزه اخیر از آن سرازیر است، می گوید:
- این وقت شبم ول نمی کنی خبرنگار؟ مگه تو خونه و زندگی نداری؟
- خودتون گفتین که بعدا بیام. حالا هم اومدم ...
با تعجب می گوید:
- برای چی؟ 
تا می گویم آمده ام تا از آن شهدا عکس بگیرم، خنده ای می کند و می گوید: 
- وقت گیر آوردی ها. مگه روز خدا رو ازت گرفتن؟ 
و نمی شود.
سرشان بدجوری شلوغ است.حق هم دارند. اصرارهایم ثمری نمی بخشد، ناکام و شکست خورده برمی گردم خانه. خیلی حالم گرفته می شود. بغض گلویم را می خراشد که نکند نتوانم آنها را ببینم. می گویند دوتای آنها پلاک ندارند، فقط چهره شان مشخص است. هرکس می تواند باشد. هاتفف بوجاریان، طوقانی، دائم الحضور یا ...
*
چه قدر سخت بود و عذاب آور. چشم ها زُل زده بودند به محلی که پاکت بیل مکانیکی فرود می آمد. همه را هیجان و اضطراب فراگرفته بود. هرکس می خواست اولین نفری باشد که بدن شهید را می بیند. لب ها می جنبیدند. همه ذکر می گفتند. صلوات بازارش در فکّه گرم بود. پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی، بر سنگر دیده بانی پاسگاه30 فکه در احتزاز بود. خورشید دیگر داشت درپشت تپه ها فرومی رفت. سرخِ سرخ شده بود. هربار بیل مکانیکی زمین را می کند، با خود می گفتم:
حالا کدام شهید را با چه چهره و مشخصاتی پیدا خواهیم کرد؟
ولی نشد. وقتی سوار ماشین شدیم که برگردیم، دیگر هوا تاریک بود. کسی جز ما، در راه نبود. جاده شنی را زیرپا گذاشتیم تا دوباره فردا صبح به امید خدا، همین راه را باز گردیم.
*
دو روزی از وعده ای که حاجی بیرقی داده، می گذرد. هرچه اصرار می کنم، ثمری نمی بخشد. هزار صلوت نذر می کنم. و این آخرین سلاح درماندگی ام است. 
صبح است و یک راست از سرکار آمده ام معراج شهدا. همه هستند. سیداحمد حسینی را می کشم یک گوشه و می گویم:
- پدرآمرزیده بگم جدّت چی کارت کنه؟ مگه خودت نگفتی بعدا؟
می خندد و می گوید: 
- من که به کسی قول ندادم! 
رنگین هم می اندازد گردن حاج بیرقی و می گوید: 
- هر چی که حاجی بگه. 
آقای آشنا هم که دیگر هیچ؛ تا حاجی بیرقی نگوید اصلا نمی خندد! بدجوری حالم گرفته می شود. دست از پا درازتر می خواهم برگردم. دو سه روز دیگر تاسوعا و عاشوراست.
می گویند یکی از آنها را می خواهند روز عاشورا تشییع و دفن کنند. اگر او را نبینم، خیلی بد می شود. حتما باید او را ببینم.
*
آفتاب بهاری در فکه با گرمای تابستانی می تابید. عرقِ صورت ها با چفیه پاک می شد. کنار سیداحمد میرطاهری ایستاده بودم. علی آقا محمودوند - همان گونه که بچه ها صدایش می زنند - پشت بیل مکانیکی نشسته بود و کار می کرد. بر روی بازوی بیل، این شعر با خطی زیبا نوشته شده بود:
گُلی گم کرده ام می جویم او را            به هر گُل می رسم می بویم او را
اگر جویم گلم را در بیابان                      به آب دیدگان می شویم او را
هربار پاکت بیل میان گُل های کوچک سفید و زرد در سینه سخت زمین فرومی رفت، این شعر را با خود زمزمه می کردم.
چشم هایم گرد شده بود به زیر پاکت بیل. در همان حال با آقاسید حرف می زدم. از خاطراتش می گفت ... ناگهان سیاهی پوتینی مرا واداشت تا فریاد بزنم:
- علی آقا نگه دار ... علی آقا نگه دار ...
به محض این که بیل از حرکت بازایستاد، پریدم وسط چاله. خودش بود، شهید. ذکر صلوات فراگیر شد. آن قدر که نگهبان پاسگاه30 در برجک نگهبانی، سرک کشید تا ببیند چه پیدا کرده ایم.
آرام و با احتیاط فراوان، پنداری ارزش مندترین چیز را یافته اند، خاک ها را با ملایمت تمام کنار زدند. آرام و بدون این که ضربه ای به استخوان ها و اسکلت بدن شهید وارد شود. چه قدر احساس دل سوزی! انگار بدن انسان زنده ای را از زیرخاک بیرون می آورند. به شایعات و چرت و پرت هایی که در شهر و حتی بین بچه های خودی رواج داشت، نمی آمد. باید دید تا فهمید.
جمجمه شهید که پیدا شد، همه صلوات فرستادند. آخرش چشمم به جمال آن شهیدی که هرلحظه منتظر آمدنش بودم، روشن شد.
*
گلعلی بابایی هم آمد به معراج. دست آخر او را پُرمی کنم تا به حاجی بیرقی بند کند. حاجی می گوید:
- روز تاسوعا بیایید برای دیدن و عکس گرفتن.
ساعت شش یا هفت است دیگر آفتاب می خواهد وداع کند. خیلی حالم گرفته می شود. سه چهار روز است می آیم و می روم، ولی سعی می کنم از پا نیفتم. اگر قرار باشد در تهران این گونه زود ناکام و ناامید شوم، پس بچه هایی که یک هفته یا ده روز تمام زمین و زمان فکه را می کاوند بلکه یک شهید پیدا کنند، باید چه کنند؟

دیگر واقعا ناامید شده ام. آخرش حاج بیرقی راضی می شود و به آشنا می گوید:
اینارو ببر سالن و فقط آن دوتا شهید رو نشون شون بده. بذار اینم عکس بگیره.
کلی خوشحال می شوم. باورش برایم مشکل است. داخل سالن می شویم. سر از پا نمی شناسم. آشنا جلوتر می رود و درِ سردخانه را باز می کند. وقتی علت در سردخانه گذاشتن آنها را می پرسم، جواب می گیرم:
- از بس بچه ها می آیند اینها را نگاه کنند، در سردخانه پنهان شان کرده ایم.
دوتابوت کوچک شاید هرکدام به طول یک متر، از سردخانه خارج می شوند. در ندارند، فقط روی شان پرچم انداخته اند. با ذکر صلوات جلو می روم. گلعلی بابایی هم فقط ذکر می گوید. پرچم را آرام و با احترام خاص کنار می زنم. الله اکبر!


چهره ای به روشنی خورشید مقابل دیدگانم ظاهر می شود. چه قدر زیباست. هرچه بخواهم بگویم، خود تصویر می گوید. یک لحظه احساس می کنم تابلوی نقاشی ای جلویم پرده برداری  می شود! گیج و مبهوت می شوم. مقابلش زانو می زنم. جلوتر می روم. گلعلی بابایی می گوید: 
- مگه نمی خوای عکس بگیری؟ 
یادم می اندازد! سریع دوربین را آماده می کنم. از پشت ویزور دوربین هم می شود حال کرد!
هر چه صورت را در چشم دوربین قرار می دهم، راضی نمی شوم و شاید او هم راضی نیست. هر دفعه دکمه شاتر را می زنم، قدمی جلوتر می روم. و بازعکس دیگر.
*
محل کشف بدن را کاملا وارسی نمودیم. خاک های منطقه را با سَرَند جست وجو کردیم؛  ولی از پلاک شهید هیچ خبری نشد. سرانجام وقتی ناامید از یافتن پلاک خواستیم به مقر برگردیم، سید میرطاهری درحالی که شهید را داخل کیسه ای پارچه ای سفید بردوش می کشید، رو به محل کشف، ادای برنامه های روایت فتح را درآورد و آوینی وار گفت:
- ای شهید، تو خود نخواستی پلاکت را به ما نشان دهی و خودت را به ما بشناسانی، اما چه  باک. هر چه خودت می خواهی ..!
*
حاجی بیرقی می گوید:
- این دو شهید پلاک ندارند و فعلا مجهول الهویه هستند؛ مگر این که خانواده های شان از روی چهره آنان را بشناسند. ولی آن یکی "عبدالله علایی کاشانی"، پلاک دارد. آن هم پلاکی که پوسیده و نصفه نیمه است و خیلی سخت توانستیم او را شناسایی کنیم.


گلعلی پرچم روی آن یکی را نیز کنار می زند. این چهره اش کامل تر است. نیمه بالایی بدن و یک دستش هم وجود دارد. حال اینها چه گونه مانده اند؟ الله اعلم. 
ولی آن چهره چیز دیگری است. آرام صورت را برمی دارم. همه بدن اسکلت و استخوان شده اند و قسمت پشت سر، به طور کامل بر اثر ترکش خمپاره از بین رفته است. فقط جلوی صورت مانده است با چشمان، لبان و سیمای زیبا.
عکس پشت عکس. سیر نمی شوم. رویش را می بوسم. محاسن نرم و مژه ها برجای خود قراردارند. دستی برپیشانی و ابروهایش می کشم. سرگرم او هستم. سربازها می روند .فقط من می مانم و گلعلی بابایی. کلی صفا می کنیم. سعی می کنم از هر زاویه ای عکس بگیریم.
نیم ساعتی که می گذرد، آشنا می آید و می گوید:
- کارتون تموم نشد؟ بازم می خوای عکس بگیری؟
و من که نگاهم پشت دوربین است، فقط تبسمی تحویلش می دهم. بار دیگر پرچم را کنار می زنم و نگاهی و بوسه ای دیگر. هردو را می گذارند داخل سردخانه. می خواهیم برویم که حاجی بیرقی وارد سالن می شود. رو می کند به آشنا و می گوید:
- پیکر شهید علایی رو هم بیارید باز کنید.
جا می خورم. تابوت را که روی سه تابوت دیگر است، می آورند وسط سالن. پرچم را از روی آن می کشند. همه می نشینند. انگشت ها را می گذارند روی تابوت و ... فاتحه.

درِ تابوت باز می شود. بدنی به درازای کامل یک انسان، داخل آن قرار دارد. کفن را بیرون می آورند و روی زمین می گذارند. باز که می کنند، مات می مانم. بدنی کامل مقابلم دراز کشیده است. نیمه سالم. می گویند هر سه تای اینها را در منطقه طلائیه، همان جایی که زمستان سال 62 آتش و خون بود، یافته اند. حاجی می گوید:
- هنگامی که بچه ها پیکر شهید عبدالله علایی کاشانی رو پیدا می کنند، هنگام درآوردن از خاک، بیل به گردن او اصابت می کند و پنج - شش قطره خون از محل زخم بیرون می زند. قبل از این که درمورد چگونگی پیکر شهید به خانواده اش چیزی بگیم، چندتایی از بچه های سپاه رفتند خونه شون و از مادرش درباره حال و هوای معنوی عبدالله سوال کردند. او گفته بود هیچ وقت غسل جمعه اش ترک نمی شد، خیلی مقیّد بود به خواندن زیارت عاشورا و مدام به زیارت حضرت عبدالعظیم (ع) می رفت.

نمی دانم چه بگویم. سریع زانو بر زمین می گذارم و برگردنش که خاک روی آن را فراگرفته، بوسه می زنم. چند عکس که می اندازم، فیلم تمام می شود. بدن را داخل پارچه ای سفید می گذارند و با یک صلوات به محل قبلی منتقل می کنند. 

خیلی عجولانه از حاجی بیرقیف آشنا، سیداحمد حسینی، رنگین و همه بچه های معراج شهدا تشکر می کنم. با گلعلی خداحافظی می کنم و سریع می روم به عکاسی در میدان فردوسی تا هرچه زودتر عکس هارا ظاهر کنم. خیلی اضطراب دارم که نکند عکس ها خراب شده باشند. نکند نور کافی نبوده باشد، نکند ...
و چندتایی از آن عکس ها می شوند این که می بینید.
معاون دوم و امور سايبري بازدید : 142 چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392 نظرات (0)
دکتر ولایتی گفت: مرسی رئیس‌جمهور مصر طی نامه‌ای به ایران تأکید کرده بود بدون مشارکت تهران امکان حل مشکل سوریه و مسائل منطقه‌ای وجود ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر ولایتی، عضو ائتلاف پیشرفت سه شنبه شب در جمع مردم تبریز در مسجد طوبی این شهر با اشاره به نام‌گذاری سال جاری به عنوان سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی توسط رهبر انقلاب دو جنبه راهکارهای اجرای این دستورالعمل را درک شرایط منطقه‌ای و برنامه‌ریزی داخلی توصیف کرد.

عضو ائتلاف پیشرفت در تشریح قدرت معنوی جمهوری اسلامی ایران در منطقه، آن را مدیون عوامل مهمی چون تدابیر حکیمانه امام راحل و مقام معظم رهبری، ایثارگری رزمندگان، ایستادگی و بصیرت ملت قهرمان ایران و تلاش‌های مدیران و مسئولان کشور دانست و افزود: اکنون همگان به این قدرت ایران معترف هستند و پس از بیداری اسلامی در منطق نیز علاقه ملت‌ها برای ارتباط با کشورمان بیش از گذشته نمود دارد.

وی افزود: ایران هر روز پله‌های ترقی را در حوزه‌های علمی، فناوری و دفاعی طی کرده و با تدابیر رهبری امروز قدرت نفوذ ایران منحصر بفرد است.

نامه رئیس‌جمهور مصر درباره سوریه به ایران

مشاور مقام معظم رهبری گفت: در طی نامه‌ای، آقای مرسی رئیس جمهور مصر تأکید کرده بود که بدون مشارکت ایران امکان حل مشکل سوریه بلکه در کل مسائل منطقه وجود ندارد و همه اعم از دوست و دشمن به این اذعان دارند که نقش ایران در این زمینه بسیار کلیدی است.

ولایتی با بیان این‌که هیچ مسئله‌ای در منطقه حل نمی‌شود مگر با دخالت ایران، تاکید کرد: با دستور مقام معظم رهبری از مرداد سال 84 دو مرتبه اقدامات برای انرژی هسته‌ای در کشور از سر گرفته شد و امروز ما یکی از 20 کشور دارای انرژی هسته‌ای هستیم و اگر تدابیر شخص مقام معظم رهبری نبود، ما امروز از تکنولوژی هسته‌ای برخوردار نبودیم.

ولایتی همچنین انتخابات پیش‌رو را بسیار تعیین کننده خواند و گفت: به دلیل مشکلات عدیده و پیچیده، هیچ‌گاه اهمیت تعیین یک دولت مقتدر و کارآمد مثل امروز احساس نمی‌شده است.

مکاتب غرب و شرق به بن‌بست رسیده‌اند

وی با بیان این‌که مکاتب شرقی و غربی به بن بست رسیده‌اند، افزود: با نگاهی به زوال بلوک شرق و قرار گرفتن تمدن غرب در آستانه فروپاشی، می‌بینیم که جریان بیداری اسلامی در حال شکل‌گیری است.

ولایتی تصریح کرد: اکنون ایران در اوج اقتدار منطقه‌ای و بین المللی قرار دارد و ملت‌های مسلمان نیز خواستار ارتباط بیشتر با مردم ایران هستند.

دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی با اشاره به برگزاری موفق اجلاس بزرگ علمای جهان اسلام و بیداری اسلامی در ایران گفت: در این اجلاس حدود 500 اندیشمند و عالم از تمامی فرق اسلامی در تهران حضور یافتند و قریب 200 نفر از بزرگان و صاحب نظران کشور نیز به گفتگو با آنها پرداختند که این گردهمایی در تاریخ جهان اسلام بی‌نظیر است.

می‌شود تحریم‌ها را با حفظ حقوق ملت ایران برداشت

عضو ائتلاف پیشرفت با انتقاد از شرایط اقتصادی کشور، بی‌تدبیری را عامل افزایش تاثیر تحریم‌ها ارزیابی کرد و گفت: با تدبیر و سیاست خارجی صحیح می‌توان با کشورهای مختلف روابط سازنده ایجاد کرده و ضمن به رسمیت شناخته شدن حق استفاده از انرژی اتمی، تحریم‌ها را از میان برداشت.

وی افزود: موضوع هسته‌ای قابل حل است و ما این توانمندی را داریم که هم انرژی هسته‌ای را حفظ کنیم و هم رابطه خود با دنیا را بهبود ببخشیم.

دردهای اقتصادی ایران معالجه فوری می‌خواهد

وی اظهار داشت: ساماندهی معیشت مردم نکته بسیار مهمی است و دردهای اقتصاد ایران، معالجه فوری می‌خواهد.

ولایتی در تشریح مشکلات مهم اقتصادی کشور، به موضوعاتی چون تورم، گرانی، بیکاری و کاهش ارزش پول اشاره کرد و گفت: البته بخشی از موارد فوق به خاطر تحریم‌هاست اما همه تحریم ها نیز به خاطر اقدامات بیگانگان نیست و اگر در حوزه سیاست خارجی با تدبیر عمل می‌کردیم چنین مشکلاتی رخ نمی‌داد و تجربه دوران جنگ نشان داد می‌توان در عین تلاش برای حفظ حقوق ملت، جلوی صدور قطعنامه‌های اقتصادی را نیز گرفت.

ولایتی همچنین بر تقویت تولید و ایجاد تعادل در فضای بازار بر اساس اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.

وی دو موضوع حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی را در کنار هم و وابسته به یکدیگر ارزیابی کرد و مدیریت مدبرانه و تعامل دولت و مجلس را از نیازهای اساسی کشور دانست.

با زبان دیپلماسی مناسب می‌توان بسیاری از مشکلات داخلی و خارجی را حل کرد

وزیر  خارجه با سابقه کشورمان در ادامه افزود: اگر دولت زبان دیپلماسی را بداند می تواند روابط بین المللی گسترده‌ای را شکل داده و برای رفع مشکلات داخلی و خارجی کشور مفید باشد.

وی در عین حال اطمینان داد که مسائل خارجی توسط اشخاص کاردان و با تجربه، قابل حل است و با حل مشکلات بوجود آمده در روابط خارجی می‌توان بسیاری از مشکلات اقتصادی و داخلی را نیز برطرف کرد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان گفت: مذاکرات هسته‌ای در دولت آینده به زودی حل خواهد شد و به سمتی پیش می‌رویم که ایران در کنار استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای تحریم‌ها نیز برداشته شود.
امور اطلاع و تبلیغ اسلامی
معاون دوم و امور سايبري بازدید : 133 دوشنبه 09 اردیبهشت 1392 نظرات (0)
رئیس جمهور سوریه تاکید کرد: کارگروه موسوم به «ارتش آزاد» تمام شده و سوریه اکنون در حال جنگ با عناصر مسلح القاعده از 23ملیت مختلف است.

بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در جمع هیاتی از احزاب و شخصیت های ملی لبنان که روز یکشنبه به دمشق سفر کرده بودند، اظهاراتی را عنوان داشت. بشار اسد در این سخنرانی گفت: برخلاف شایعه ها، سوریه به سوی اختلافات مذهبی نرفت بلکه اکنون مقابل چالش ها و بحران، همبستگی و ملی گرایی مردم سوریه افزایش یافته است. بشار اسد اظهار داشت: ارتش سوریه متحد است و هیچ شکاف مذهبی در آن وجود ندارد البته تلاش های بسیاری برای ایجاد اختلافات مذهبی صورت گرفته که نتایج زیادی نداشت.

اسد با بیان اینکه درباره تحولات میدانی سوریه اطمینان خاطر دارد، اظهار داشت: استراتژی رهبری سوریه در ابقای دمشق و دیگر شهرهای تحت کنترل ارتش است اما در بعضی موارد مجبوریم برخی مناطق حاشیه ای و حومه شهرها را به صورت تاکتیکی تخلیه کنیم. بهتر است آنها (گروه های مسلح) دچار فرسایش شوند تا اینکه آنها ما را فرسوده کنند. رئیس جمهور سوریه تاکید کرد: ارتش هر زمان که بخواهد هر منطقه را بازپس خواهد گرفت.

بشار اسد اظهار داشت: آنچه ارتش آزاد نامیده می شود، تمام شده است. ما اکنون در حال جنگ با القاعده هستیم. اکنون در سوریه عناصر مسلح از 23 ملیت خارجی در حال جنگ هستند. رئیس جمهور سوریه خاطرنشان کرد: در آغاز بحران بسیاری درخواست کردند اوضاع را به سرعت پایان دهیم ولی یک مسوول نمی تواند به این شیوه با ملت و سرزمین خود تعامل کند. هنگامی که مسائل برای برخی هنوز روشن نبود اگر می خواستیم به همین صورت فعلی برخورد کنیم ممکن بود دوستان خود را از دست دهیم. وی توضیح داد: به عنوان مثال در ارتباط با ورود عناصر مسلح به اردوگاه یرموک با درایت تعامل کردیم. از شما پنهان نمی کنم که برخی از ما خواستند با توسل به زور عناصر مسلح را بیرون کرده و به این موضوع پایان دهیم ولی ما فقط به افزایش تدابیر اطراف اردوگاه پرداختیم تا عناصر مسلح را بدون خونریزی در آن محاصره کنیم. با مرور زمان فریادها از قلب اردوگاه ضد تروریست ها به هوا برخاست.

بشار اسد با ابراز رضایت از موضع ثابت روسیه گفت: روسیه به خاطر علاقه به من یا ملت سوریه این موضع را اتخاذ نمی کند بلکه مسکو دفاع از دمشق را دفاع از جایگاه و منافع خود می داند. اسد افزود: روسیه اکنون نسبت به اتحاد شوروی سابق قدرتمندتر است. برخی گمانه زنی می کنند مسیر بحران سوریه به نتایج نشست روسای جمهور روسیه و آمریکا بستگی دارد ولی ما تاکید می کنیم پایداری و قدرت سوریه بر این نشست تاثیر می گذارد و سوریه از این نشست تاثیر نمی گیرد.

بشار اسد با انتقاد از اتحادیه عرب تاکید کرد: این اتحادیه هیچ افقی ندارد و در واقع برای خدمت به انگلیسی ها تاسیس شد. به صورتی که فقط یک بار در دوران جمال عبدالناصر نقش عربی خود را ایفا کرد. بشار اسد نقش کشورهای خارجی در بحران سوریه را اینگونه توضیح داد: قطر به صورت گسترده در حال دخالت است و پول های بسیاری را در این زمینه هزینه می کند. عربستان از داخل دچار تناقض است و خاندان حاکم درباره سوریه اختلاف دارند و این کشور نقش بزرگی در آینده نخواهد داشت. آمریکایی ها از همان آغاز (بحران) عملگرا بودند و در نهایت از طرف پیروز حمایت می کنند. اروپا متزلزل است. اردوغان به اخوان المسلمین (سوریه) امید بسته است. به هر کسی که به موضوع ارتقای روابط سوریه با ترکیه در آینده انتقاد دارد می گویم همین روابط موجب شده است اردوغان در داخل کشورش شکست بخورد، درحالی که ما همبستگی و همدلی بسیاری از اقشار مختلف ترکیه را به دست آورده ایم.

بشار اسد خاطرنشان کرد، جنگ بسیار طولانی است و ما گزینه ای جز پیروزی نداریم. روزنامه السفیر نوشت: اسد در ادامه اظهاراتش که ظاهرا پیامی به عربستان سعودی بود، گفت: لبنان یک شرکت سهامی نیست که در آن یک کارمند تعیین یا از خارج فرستاده شود.

بشار اسد با تمجید از میشل عون، سلیمان فرنجیه و رهبر مارونی های لبنان، خاطرنشان کرد: این افراد رهبرانی ملی گرا هستند و دیدگاهی عمیق و گسترده دارند. اسد درباره سعد حریری گفت او خارج از همه حساب و کتاب هاست و در گفت وگو با مقامات قطری و ترکی در دوره ای که با آنها ارتباط داشته، تاکید کرده است به نظرش حریری شایستگی نخست وزیری لبنان را ندارد اما باز تصمیم با لبنانی ها است. اعضای هیات های لبنانی حاضر در این دیدار نیز به نوبه خود پایبندی لبنان به گزینه مقاومت را تحسین کرده و اعلام کردند آنچه امروز سوریه با آن روبه رو است توطئه ای است که نه تنها سوریه بلکه همه کشورهای عربی را هدف قرار داده و همه ملت های عرب باید برای به شکست کشاندن توطئه هایی که نقش قومی و مذهبی سوریه را هدف قرار داده، کمک کنند. هیات لبنانی همچنین تاکید کرد: سوریه همواره مرکز مقاومت باقی خواهد ماند.

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 135 دوشنبه 09 اردیبهشت 1392 نظرات (0)
مفتی اهل سنت مصری و پدر معنوی سلفی های تندرو با حمله به نخست وزیر عراق، شیعیان را مفسدان فی الارض خواند.

«یوسف القرضاوی» مفتی مصری ساکن قطر، که پدر معنوی سلفی های تندرو به شمار می آید، با حمله به «نوری المالکی» نخست وزیر عراق، وی را به کشتار اهل تسنن با همکاری ایران و حزب الله متهم کرد.

وی در سخنانی تحریک آمیز و طائفه ای تاکید کرد: برادران اهل تسنن ما در عراق از خود و دینشان دفاع می کنند و برای آن می جنگند.اکنون عراق فقط برای شیعیان است و مالکی با پول و آبروی ساکنان آن بر آنها حکومت می کند و ایران از آن حمایت می نماید.

قرضاوی تاکید کرد: برادران ما برای مدتی طولانی بر آن صبر کردند.تمامی شیعیان علیه اهل تسنن عمل می کنند و مفسد فی الارضند.

وی در تحریک اهل سنت علیه شیعیان افزود: ما به مالکی و کسانی که او را تایید می کنند، هشدار می دهیم و می گوییم که این یک خطای بزرگ است زیرا شما در واقع با امت اسلامی می جنگید که 90 درصد آنها را اهل تسنن تشکیل می دهند و برای همیشه ساکت نخواهند ماند.

رئیس اتحادیه علمای مسلمان که می گوید تظاهرات ملتها جهاد در برابر ظلم و فساد است، چندی پیش در موضعی کاملا متناقض با گذشته و همسو با عربستان سعودی، انقلاب ملت بحرین را فتنه توصیف کرد و گفت: رویدادهای بحرین انقلاب یک ملت نیست، بلکه انقلابی طایفه ای و فرقه ای است و با آنچه که در مصر، تونس و لیبی روی داده است، شباهتی ندارد.

از سوی دیگر وی به دلیل مواضع تندش علیه دولت سوریه و حمایت بی اندازه اش از تروریست های سوریه به پدرخوانده این تروریست ها معروف شده است.

قرضاوی که به اتخاذ مواضع جنجالی مشهور است، از کشورهای عربی خواسته بود که به دلیل حمایت های تهران و مسکو از حکومت دمشق، به تحریم اقتصادی و سیاسی ایران و روسیه بپردازند.

در حالی که تروریست ها مردم سوریه را روزانه هدف قرار می دهند و ارتش سوریه با گروههای تروریستی خارجی می جنگند، امام جمعه دوحه مسئولیت قتل مردم سوریه را متوجه ایران و روسیه دانست و افزود: شیخ حمد آل ثانی امیر قطر، خواستار جنگ علیه اسد شد ولی کسی را نیافت تا از او حمایت کند.


معاون دوم و امور سايبري بازدید : 145 دوشنبه 09 اردیبهشت 1392 نظرات (0)
هدف بیداری اسلامی چیزی کمتر از «ایجاد تمدن درخشان اسلامى» نیست

 

متن کامل بیانات رهبر معظم انقلاب در این اجلاس، به شرح ذیل است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم 
و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام على سیّدنا محمّد المصطفى و ءاله الأطیبین 
و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الى یوم الدّین 
به شما میهمانان عزیز خوشامد میگویم و از خداوند عزیز و رحیم میخواهم که به این تلاش جمعى برکت دهد و آن را گام مؤثرى در جهت بهروزى مسلمانان سازد. «انّه سمیع مجیب«.
موضوع «بیدارى اسلامى» که شما در این اجلاس به آن خواهید پرداخت، امروزه در صدر فهرست مسائل جهان اسلام و امت اسلامى است؛ پدیده ى شگرفى است که اگر باذن اللَّه سالم بماند و ادامه یابد، قادر خواهد بود سربرآوردنِ تمدن اسلامى را در چشم اندازى نه چندان دوردست، براى امت اسلامى و آنگاه براى جهان بشریت رقم زند.

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 133 چهارشنبه 21 فروردین 1392 نظرات (0)

 

مريم از يك نسبت عيسي عزيز

از سه نسبت حضرت{ زهرا }عزيز

**

نور چشم رحمه للعالمين

آن امام اولين و آخرين

**

آن كه جان در پيكر گيتي دميد

روزگار تازه آيين آفريد

**

بانوي آن تاجدار{ هل اتي}

مرتضي،مشكل گشا،شير خدا

**

پادشاه و كلبه اي ايوان او

يك حسام و يك زره سامان او

**

مادر آن مركز پرگار عشق

مادر آن كاروان سالار عشق

**

آن يكي شمع شبستان حرم

حافظ جمعيت خير الامم

**

تا نشيند آتش پيكار و كين

پشت پا زد بر سر تاج و نگين

**

وآن دگر مولاي ابرار جهان

قوت بازوي احرار جهان

**

در نواي زندگي سوز از{ حسين}

اهل حق حريت آموز از {حسين}

**

سيرت فرزندها از امهات

جوهر صدق و صفا از امهات

**

گريه هاي او ز بالين بي نياز

گوهر افشاندي به دامان نماز

**

اشك او بر چيد جبريل از زمين

همچو شبنم ريخت بر عرش برين

بسم الله الرحمن الرحيم

اينجانب به نوبه ي خود به امت داغدار و ستم ديده مسلمين تسليت عرض ميكنم و اميدوارم با برگزاري با شكوه شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام الله عليها بتوانيم موجب خشنودي صاحب الزمان ارواحنا فداه شويم.

رئيس كل جنبش متحد اسلامي

بهار 1392 شمسي -مشهد مقدس

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 298 دوشنبه 21 اسفند 1391 نظرات (0)

بسمه تعالي

هم وطنان عزيز و گرامي،انقلابيون فجر 57،انقلابيون فجر 91،درود بر شما

ايران،سرزمين شيرهاي پارس،در سال 57منقلب شد و انقلاب كرد.

انقلابي بر اساس توحيد،فطرت و عدالت يا بهتر بگويم اسلام ناب محمدي ص

و چه انقلابي بود .....

كدام انقلاب را ميتوانيم با انقلاب اسلامي ايران مقايسه كنيم.انقلاب فرانسه(كبير) يا انقلاب وايمارآلمان.

در كداميك از اين انقلاب ها فقير و غني،مسلمان و زرتشتي،زن و مرد،جوان و پير،كارگر و دانشجو و دكتر و نظامي در كنار يكديگر و با هم انقلاب كردند؟

چه حس مشتركي باعث اتحاد اين انقلاب شد؟

ماديات چه جايگاهي در مطالبات انقلابيون و سران انقلابي داشت؟

آيا همه چيز پول و قرض و بيكاري و بيگاري بود؟..........

بايد بگويم انقلاب به اصطلاح كبير فرانسه،پشتوانه اي استعماري داشت و علت اين انقلاب چيزي نبود جز،خرابكاري سران انقلاب كبيردر دولت پادشاهي فرانسه و ايجاد كشوري عقب افتاده.

و باز هم پاي يهوديان در ميان بود.....

در عهد لويي چهاردهم و بعد از گذشت چند سال از جنگ صليبي،او گروهي از فرماندهان كه در  بيت المقدس نفوذ كرده بودندو به جاي ترويج مسيحيت،سحر آموخته و مسيحيان را صهيونيست ميكردند را،محاكمه كرد.

اين سر آغاز انقلابي بود كه نظام پادشاهي مسيحي فرانسه را ساقط كرد.بعد از انقلاب فرانسه،چنان نفوذي در دستگاه دولتي اين كشور اعمال شد كه تمامي ابزارها به دست صهيونيست ها افتاد تا عقده هاي چندين ساله ي خود را بر سر لويي شانزدهم و جانشين او خالي كنند .....

انقلاب فرانسه،انقلابي براي تسخير جهان،به ويژه خاورميانه و كشور هاي اسلامي بود.اين شورشي كه انقلاب كبير نام گرفت،سرآغازاستعمار پنهان و چپاول ثروت و معنويت و مردم سالاري در ديگر كشور هاشد.

انقلاب اسلامي ايران،انقلابي منحصر به فرد بوده و هست و خواهد بود.زيرا در ابتدا نه پشتوانه ي مالي و نه حامي غربي داشت.زيرا اين انقلاب عليه ماديگرايي و غربزدگي و اسلام زدايي بود.سران روحانيوني بودند كه اگر كل زندگي آنها،همراه با پول و ... را در كنار ميگذاشتند يك اتاق  2 در 3 را هم پر نميكرد.و اين همان اوضاعي بود كه ملت غارت شده ي ايران داشتند.كه اين امر نشان دهنده ي اين بود كه سران و رهبران اين انقلاب از خود مردم هستندو به لحاظ فرهنگ اسلامي،روحانيون نمايندگان اكثر مردم مسلمان ايران بودند.

به بركت اسلام و جامعيت  قرآن و توصيه هاي اهل بيت رسول الله«ص»،اين نمايندگان،رهبر را ياري كردند تا اين انقلاب به وقوع پيوست.اين همان انفجار نور بود.نور الهي كه نشانگر رحمت و نعمت خداوند «عز و جل»است به ملت قدر شناس ايران.

اگر به صراط راست روي به حقيقت مطلقه ميرسي....حقيقتي به نام  ولايت رسول الله «ص»

و اين حقيقت در 9 ديو بعد از 30 سال از انقلاب شكوهمند اسلامي تجلي پيدا كرد.و چه انقلابي بود 9 دي......

و چه مشت پولاديني به پوز شيطان جهان خوار يعني آمريكا زده شد كه اين مشت به نوبه ي خود بيداري اسلامي را پديدار كرد.

در دنياي امروز آن جامعه اي پيروز است كه در مقابل سياهي و پليدي و كفر مقاومت كند و به خداوند«عز و جل»توكل كند.اين مهم هم بايد در اقتصاد باشد كه اقتصاد مقاومتي است و هم بايد در سياست بين الملليباشد كه حمايت از مقاومت مردم فلسطين و لبنان و سوريه است.حال وظيفه ي ما در جامعه ي جهاني به ويژه اسلامي،اتحاد  و منسجم كردن بخش هاي مختلف است از جمله فرهنگ و مديريت دولتي اسلامي .

در حوزه ي فرهنگ و سياست مربوط به آن،جنبش متحد اسلامي به يك ايدئولوژي كه همان مديريت به سبك ولايت مطلقه ي فقيه اسلامي(ائمه اطهار سلام الله عليها)هست،رسيده است.

"جنبش متحد اسلامي"تمام تلاش خود را براي مبارزه ي علني با تهاجم فرهنگي انجام ميدهدو اميدوار است با جذب نيروهاي كارآمد جبهه ي فرهنگي خود را قوي و قويتر كند.

{و من الله التوفيق}

رئيس كل جنبش متحد اسلامي

زمستان 1391 شمسي

خراسان رضوي-مشهد مقدس

 


معاون دوم و امور سايبري بازدید : 90 چهارشنبه 09 اسفند 1391 نظرات (0)

سم‌الله‌الرّحمن‌الرّحيم‌
خوشامد عرض ميكنم به همه‌ى شما برادران عزيز، خواهران عزيز، جوانان عزيز؛ مخصوصاً خانواده‌هاى معزز شهدا، دانشوران، علما، مسئولان، كه اين راه دور را طى كرديد و هديه‌ى ارزشمند محبت و لطف و پيام استقامت مردم عزيز آذربايجان را به اين مناسبت به اينجا آورديد. اميدواريم خداوند متعال به همه‌ى شما لطف كامل و فراوان و رحمت شامله عنايت فرمايد. و همين جا به وسيله‌ى شما برادران و خواهران عزيز سلام عرض ميكنم به همه‌ى مردم آذربايجان و تبريز، مرد و زن مؤمن؛ كه حقيقتاً حضور آذربايجان و تبريز و ديگر شهرهاى آن منطقه، در همه‌ى دورانهاى گذشته‌ى ما، از صد سال، صد و پنجاه سال قبل تا امروز، در حركت ملت ايران، تعيين‌كننده بوده است. امروز هم همين جور است. شماها هستيد كه با همت خودتان، با غيرت خودتان، با ايمان خودتان، با عزم راسخ خودتان، توانسته‌ايد عزت اين كشور و اين ملت را در مقابل دشمنان حفظ كنيد. هر روز هم كه گذشته است، جلوه‌ى آذربايجان در عرصه‌هاى گوناگون بيشتر شده است. سى و پنج سال از ۲۹ بهمن سال ۵۶ ميگذرد. آذربايجان، امروز از جهت ايمان، استقامت، بصيرت و ايستادگى، حتّى از آن دوران مهم و سرنوشت‌ساز هم جلوتر است. اين همه توطئه، اين همه بدخواهى براى جدا كردن احساسات بعضها و بخشهاى مختلف اين ملت، اثرش درست بعكس بوده است. شما بوديد كه توانستيد هميشه پيشگام و پيشرو باشيد. در واقع شما هستيد كه لنگر آرامش اين كشوريد. در واقع آنطور كه شما در شعرتان گفتيد، بنده عرض ميكنم: «آرامِ دل ايران سيزلر سيز».(۱)

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 92 شنبه 06 آبان 1391 نظرات (1)

تصویری آرشیوی از اعضای گروه تروریستی موسوم به ارتش آزاد سوریه
جمعه 5 ابان 1391 | 22:35
 
گروه‌هاي شورشي مخالف دولت سوريه با حمله به ايست‌هاي بازرسي در چند شهر آتش بس موقت را نقض کرده‌اند.


به گفته ارتش سوريه، پس از آغاز آتش بس چهار روزه که از روز عيد قربان شورشيان در روز جمعه (۵آبان) آغاز شد شورشيان به ايست‌هاي بازرسي در دمشق، درعا، حمص و ادلب حمله کردند.

يک خودرو بمب‌گذاري شده در منطقه «داف الشوک» در جنوب دمشق حداقل جان پنج نفر را گرفت و ۳۵ تن ديگر را زخمي کرد. گفته مي‌شود بيشتر قربانيان غير نظامي بوده‌اند.

با اين وجود ارتش سوريه با بيان اين که به ادامه آتش بس احترام خواهد گذاشت افزود که نيروهاي دولتي به حملات گروه‌هاي مسلحي که اين آتش بس را نقض کرده‌اند واکنش نشان داده است. ارتش سوريه به کرار هشدار داده است که اگر گروه‌هاي مسلح حملاتي را انجام دهند يا مواضع خود را تقويت کنند يا اگر مزدوران وارد اين کشور شوند با آنها مقابله خواهد کرد.

ارتش سوريه در بيانيه‌اي که در تلويزيون دولتي اين کشور پخش شد اعلام کرد: «گروه‌هاي تروريستي مسلح به مواضع نظامي حمله کردند که به موجب آن آشکارا توقف عمليات نظامي مورد توافق فرماندهي ارتش نقض شد. نيروهاي مسلح شجاع ما به اين تخلفات پاسخ مي‌دهند و اين گروه‌ها را تحت تعقيب قرار مي‌دهند.»

اين آتش بس به پيشنهاد اخضر ابراهيمي، نماينده ويژه سازمان ملل اتحاديه عرب انجام مي‌شود. در پي اين آتش بس، خشونت کاهش يافته و آرامش به بيشتر بخش‌ها در سوريه بازگشته است.

جامعه بين الملل با فشار بر همه طرف‌هاي درگير در ناآرامي سوريه از آن‌ها خواسته است که به اين آتش بس احترام گذاشته شود و يک مقام ارشد اتحاديه عرب روز جمعه گفت که به نظر مي‌رسد اين احترام حفظ شده است.

بسياري از کشورها از جمله ايران و روسيه از اين آتش بس استقبال کرده‌اند و بان کي مون، دبير کل سازمان ملل ابراز اميدواري کرد که اين آتش بس به برگزاري مذاکرات سياسي منجر شود.

سوريه از ماه مارس ۲۰۱۱ صحنه ناآرامي است و بسياري از مردم اين کشور از جمله شمار زيادي از نيروهاي امنيتي در ناآرامي‌هاي اخير اين کشور جان خود را از دست داده‌اند.

سوريه اعلام کرده است که شورش و ناآرامي از خارج از اين کشور طراحي و هدايت مي‌شود و غرب و ترکيه، عربستان سعودي و قطر را به مسلح کردن شورشيان متهم کرده است.

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 100 شنبه 06 آبان 1391 نظرات (0)

عبدالعلیم موسی امام جماعت مسجد اسلام در واشنگتن
6 ابان 1391 | 10:17

به گزارش پرس تي‌وي، یک تحلیل‎گر سیاسی و شخصیت مذهبی مسلمان می‎گوید، امریکا و رژیم صهیونیستی اسرائیل در تلاش هستند تا از اتحاد ملت‎های مسلمان علیه قدرت‎های رو به زوال غربی جلوگیری کنند.


عبدالعلیم موسی امام «مسجد اسلام» در واشنگتن در همین خصوص گفت: « امریکا و صهیونیست‎ها به خوبی می‎دانند که نمی‎توانند در مسیر تغییرات تاثیر گذار باشند بنابراین با خود می‎گویند تنها کاری که می‎توانیم به طور مفید انجام دهیم این است که برای مسلمانان منطقه مشکل ایجاد کرده و باعث درد و رنج آنان شویم.»

وی در ادامه افزود: «آن‎ها امیدوارند که بتوانند به اندازه کافی برای مسلمانان درد و رنج ایجاد کنند تا مسلمانان دیگر نتوانند در مقابل قدرت رو به زوال آنان با یکدیگر متحد شوند.»

موسی با اشاره به برگزاری مراسم حج در شهر مقدس مکه، ابراز امیدواری کرد که این مناسک مذهبی جایگاهی باشد برای تمامی مسلمانان تا دست در دست یکدیگر نهاده و برای آینده‎ای بهتر تلاش کنند.

وی تصریح کرد: «ما برای آینده‎ای نزدیک دعا می‎کنیم زمانی‎که به حج می‎روید و می‎توانید دست در دست برادران و خواهران خود از سراسر جهان نهاده و در جهت این تحول و شکل‎گیری جهانی جدید در قرن ۲۱ که از حال و هوای اسلامی و انسانی خاص خود برخوردار است، تلاش کنید.»

مراسم زیارت حج رسما از روز چهارشنبه و هم‎زمان با آغاز سفر حدود ۳ میلیون زائر خانه خدا به منا، آغاز شد.

حج به عنوان یکی از ۵ ستون اصلی دین مبین اسلام شناخته می‎شود و بزرگ‎ترین زیارت گروهی در جهان است. این زیارت مقدس همچنین نمادی از اتحاد مسلمانان و تسلیم در برابر خداوند است.

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 119 شنبه 06 آبان 1391 نظرات (0)

تصویر آرشیوی از صحنه خرابی‎های به جا مانده از یک بمب‎گذاری در دمشق پایتخت سوریه
6 ابان 1391 | 09:00

در جریان بمب‎گذاری تروریستی در شهر درعا واقع در جنوب سوریه، دست کم ۳ سرباز سوری کشته و ۸ تن دیگر زخمی شده‎اند.


به گزارش خبرگزاری فرانسه، بمب‎گذاری تروریستی در سوریه در حالی اتفاق افتاده که به رغم برقراری آتش‎بس موقت در این کشور، شورشیان همچنان به حملات خود علیه نیروهای دولتی ادامه می‎دهند.

بمب‎گذاری مذکور، روز گذشته در مقابل ایست بازرسی و ایستگاه قطار اتفاق افتاد. گفته می‎شود که مجروحان این حادثه در شرایط وخیمی به سر می‎برند.

بمب‎گذاری درعا پس از آن اتفاق افتاد که انفجار خودروی بمب‎گذاری شده دیگری در دمشق، دست‎کم جان ۵ تن را گرفت و منجر به مجروح شدن بیش از ۳۵ تن دیگر شد.

به گفته یک منبع امنیتی، بمب‎گذاری دمشق یک ساختمان مسکونی محل استقرار نیروهای پلیس و خانواده آنان را هدف قرار داد. این منبع امنیتی همچنین اعلام کرده است که کودکان نیز در میان تلفات این حادثه به چشم می‏خورند.

از سوی دیگر گزارش‎هایی از وقوع درگیری‎ میان نیروهای دولتی و شورشیان در چندین منطقه از شهر حلب منتشر شده که از جمله می‎توان به مناطق اشرفیه، عقیل، باب الناصر و چند منطقه دیگر اشاره کرد.

به دنبال پیشنهاد اخضر ابراهیمی فرستاده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب، آتش‎بسی ۴ روزه از روز جمعه و هم‎زمان با فرا رسیدن تعطیلات عید قربان در سوریه به اجرا گذاشته شده است.

ارتش سوریه اعلام کرده که به طور کامل آتش‎بس را به اجرا گذاشته اما به حملات گروه‎های مسلح پاسخ می‎دهد.

ارتش سوریه بارها اعلام کرده است، در صورتی‎که گروه‎های مسلح به حملات خود ادامه دهند و یا به تقویت مواضع خود بپردازند، نیروهای سوری هم واکنش نشان خواهند داد. ارتش سوریه همچنین اعلام کرده است که در مقابل نفوذ مزدوران و تروریست‎ها از نقاط مرزی به داخل این کشور هم ساکت نخواهد نشست.

سوریه از اواسط مارس سال ۲۰۱۱ میلادی صحنه خشونت و ناآرامی است. بسیاری از جمله نیروهای امنیتی این کشور در جریان این خشونت‎ها جان خود را از دست داده‎اند.

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 88 شنبه 06 آبان 1391 نظرات (0)

ادوارد اسپانوس مدیر اجرایی هفته نامه بررسی اطلاعاتی در مصاحبه با پرس تی وی
6 ابان 1391 | 10:14

مصاحبه پرس تی‌وی با ادوارد اسپانوس مدیر اجرایی هفته نامه بررسی اطلاعاتی

ما باید مدتها پیش از آنجا خارج می‌شدیم و هر گونه تلاشی برای مبارزه با این نوع جنگ ضدشورش بریتانیایی، همان چیزی است که ما را محکوم به شکست می‌کند.چرا که در اصل آمریکا یک ارتش اشغالگر در کشوری خارجی است و آن یک موقعیتی است که شما مجبورید در آن به سر برید. ما باید از تجربه 40 سال پیش خود در ویتنام درس بگیریم. در آن زمان آمریکا به عنوان بازوی نظامی امپراتوری انگلیس در ویتنام فعالیت می‌کرد. یعنی درست همان چیزی که ما اکنون به عنوان نقش یک کشور اشغالگر ایفا می کنیم.»

یک تحلیلگر امریکایی می‌گوید: «امریکایی ها باید به ماموریت انتحاری اشغال افغانستان پایان دهند.»


ادوارد اسپوناس می گوید امریکا هرگز تلاش نکرده است که از تجربه ۴۰ سال پیش در ویتنام درس بگیرد.

این مصاحبه در مورد اظهار نظر وزارت کشور افغانستان است که ادعاهای غربی‌ها در مورد نفوذ شبه نظامیان در پلیس افغانستان و کشته شدن نیروهای خارجی توسط آن‌ها را رد کرده است.

سخنگوی وزارت کشور افغانستان روز جمعه اظهار داشت که یک سلسله از حملات اخیر علیه نیروهای خارجی در این کشور جنگ‌زده کار نیروهای نفوذی نبوده است.

وی تاکید کرد که تیراندازی‌ها به دلیل بی‌احترامی نیروهای ائتلاف آمریکایی به افغان‌ها و سنن اسلامی و ارزش‌های اسلامی بوده است.

این بیانیه پس از آن منتشر شد که نیروی ائتلاف به رهبری امریکا در افغانستان ادعا کرد که شبه نظامیان به صفوف نیروهای پلیس افغانستان نفوذ کرده‌اند و عملیات‌های موسوم به حملات سبز علیه آبی را انجام می‌دهند.

روز پنج شنبه دو سرباز امریکایی در ایالت مرکزی ارزگان کشته شدند. این عملیات توسط فردی انجام شد که یونیفورم پلیس افغان را پوشیده بود و به سمت نیروهای امریکایی شلیک کرد.

یک روز پیش از آن یک سرباز استرالیایی در یک حمله دیگر توسط نیروهای افغانی کشته شده بود.

در طی چند ماه گذشته ، حملات موسوم به سبز علیه آبی در افغانستان افزایش یافته است که در آن نیروهای افغانی، به سمت نیروهای ائتلاف به رهبری امریکا شلیک می کنند. از ابتدای سال ۲۰۱۲ تاکنون ۵۰ سرباز خارجی کشته شده‌اند.

پرس تی‌وی با ادوارد اسپانوس، سردبیر هفته‌نامه بررسی اطلاعاتی برای بحث و بررسی بیشترمصاحبه کرده است.

آنچه در ذیل می آید برگردان متن تقربی مصاحبه است.

پرس تی‌وی: هر گاه ما در مورد حملات سبز به آبی صحبت می‌کنیم، کلمه کلیدی در این بحث بی‌اعتمادی است. آیا هیچ کس در کل این داستان به نقطه نظر افغان‌ها توجه دارد؟

اسپانوس: خوب در افغانستان قطعا نه. این یک موقعیت خطرناک است. ما باید مدتها پیش از آنجا خارج می‌شدیم و هر گونه تلاشی برای مبارزه با این نوع جنگ ضد شورش بریتانیایی،همان چیزی است که ما را محکوم به شکست می‌کند . چرا که در اصل آمریکا یک ارتش اشغالگر در کشوری خارجی است و آن یک موقعیتی است که شما مجبورید در آن به سر برید.

ما باید از تجربه ۴۰ سال پیش خود در ویتنام درس بگیریم. در آن زمان آمریکا به عنوان بازوی نظامی امپراتوری انگلیس در ویتنام فعالیت می‌کرد. یعنی درست همان چیزی که ما اکنون به عنوان نقش یک کشور اشغالگر ایفا می کنیم، این یک ماموریت انتحاری است و سران ما باید نیروهای خود را از آنجا خارج کنند.

پرس تی‌وی: آقای اسپانوس من می‌خواهم بیشتر و به طور خاص به مساله افغانستان بپردازیم. شما می‌دانید که اقدام برخی از نیروهای آمریکایی توهین آمیز بوده است. به عنوان مثال ادرار کردن بر روی اجساد مرده، سوزندان قرآن و اقداماتی از این قبیل .. چقدراین نوع اقدامات می تواند در کشتن آبی‌ها توسط سبزها سهیم باشد؟

اسپانوس: خوب، بدون شک آنها کارهای دیگری هم علاوه بر این انجام می‌دهند ازجمله حملات هواپیماهای بدون سرنشین، جوخه‌های ضربت و همگی اینها در اجرای حملات سبز علیه آبی دخیل هستند؛ اما واقعیت اصلی این است که نیروهای امریکایی یک ارتش اشغالگر در یک کشور خارجی محسوب می‌شوند . شما فکر کنید که امریکایی‌ها ممکن است با یک ارتش خارجی در کشور خود چگونه برخورد کنند. آخرین باری که این اتفاق افتاد، انگلیسی‌ها بودند که ما آنها را از کشور بیرون کردیم .

شما واقعا نمی‌توانید افغانها را به دلیل تلاش برای بیرون کردن نیروهای آمریکایی، سرزنش کنید. قرار نیست که امریکا یک قدرت امپریالیستی باشد. در حقیقت همین مساله بود که منجر به ترور جان اف کندی شد، چرا که وی تلاش می کرد امریکا را از جنگ‌های آسیایی دور نگاه دارد.

آنها به ژنرال مک آرتور هشدار دادند که در جنگهای خشکی در آسیا درگیر نشوید، اما ترور جان اف کندی راه را برای گسترش جنگ در ویتنام باز کرد و از آن زمان به بعد آمریکا به عنوان بازوی نظامی امپراتوری انگلیس شد که جزو طبیعت و ماهیت ما نبود. ما باید اکنون این کار را انجام ندهیم. ما باید هرچه سربعتر و قبل از آنکه تعداد بیشتری از نیروهای ما کشته و یا معیوب شوند، افغانستان را ترک کنیم.

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 119 شنبه 06 آبان 1391 نظرات (0)

ادوارد اسپانوس کارشناس مسائل سیاسی از واشنگتن
6 ابان 1391 | 11:57
یک تحلیل‎گر سیاسی به پرس تي‌وي گفته است، واشنگتن باید به «ماموریت خودکشی» خود در افغانستان پایان دهد.


در حالی‎که جنگ در کشور افغانستان همچنان قربانی می‎گیرد، ادوارد اسپانوس کارشناس مجله بررسی اطلاعات اجرایی در واشنگتن روز جمعه به پرس تی‎وی گفت: « شرایط احمقانه‎ای است. ما باید مدت‎ها پیش از افغانستان بیرون می‎آمدیم و با این جنگ علیه شورشیان به مقابله بر می‎خاستیم. این رویه محکوم به شکست است.»

این تحلیل‎گر سیاسی در ادامه خاطر نشان کرد، امریکا نباید اشتباه خود را تکرار می‎کرد. وی با اشاره به جنگ ویتنام در چهار دهه پیش در همین خصوص تصریح کرد، امریکا نباید یک بار دیگر همانند «بازوی نظامی امپراطوری بریتانیا» عمل می‎کرد و باید از جنگ ویتنام عبرت می‎گرفت.

اسپانوس در همین خصوص افزود: « ایفا کردن نقش ارتش استعماری و اشغال‎گر، یک ماموریت خودکشی است و رهبران ما باید نیروهای ما را از آن‎جا بیرون آورند.»

در حالی‎که آتش جنگ و درگیری در افغانستان همچنان شعله‎ور است، دو سرباز امریکایی روز پنجشنبه در استان اروزگان واقع در مرکز افغانستان در پی حمله مردی که لباس فرم نیروهای پلیس ملی افغان را بر تن داشت، کشته شدند.

پیش از مرگ این سربازان امریکایی، یک سرباز استرالیایی نیز به دست نیروهای افغان کشته شده بود.

وزارت کشور افغانستان روز جمعه ادعاهای مطرح شده مبنی بر این‎که کشته شدن سربازان خارجی تحت امر امریکا به دست شبه‎نظامیان نفوذی به نیروهای پلیس افغان صورت می‎گیرد را رد و تاکید کرد که تیراندازی‎ به سوی نیروهای خارجی تحت امر امریکا، نتیجه بی‎احترامی این نیروها به افغان‎ها و ارزش‎های اسلامی آنان است.

اسپانوس نیز به تاثیر اقدامات شنیع و ضد مذهبی نیروهای تحت امر امریکا در افغانستان اشاره کرد ولی در عین حال تصریح کرد که افزایش احساسات ضد امریکایی در افغانستان به ماهیت اشغال‎گری حضور این نیروها در این کشور جنگ‎زده باز می‎گردد.

وی تاکید کرد: « واقعا نمی‎توان افغان‎ها را به خاطر این‎که سعی می‎کنند امریکا را بیرون کنند، مقصر دانست.»

این کارشناس سیاسی با تاکید بر خروج فوری نیروهای امریکایی از افغانستان قبل از متحمل شدن تلفات بیشتر، یادآور شد: « امریکا به عنوان بازوی نظامی امپراطوری بریتانیا عمل می‎کند که این ماهیت ما نیست و ما نباید این‎کار را بکنیم.»

کشور جنگ‎زده افغانستان در طول ماه‎های گذشته شاهد افزایش حملات «سبز علیه آبی» بوده که در جریان این حملات نیروهای امنیتی افغان، سلاح‎های خود را به سوی نیروهای خارجی تحت امر امریکا نشانه می‎روند.

بر اساس آمار منتشر شده، در حملات سال ۲۰۱۲ میلادی در افغانستان تا کنون بیش از ۵۰ سرباز خارجی کشته شده‎اند.
معاون دوم و امور سايبري بازدید : 121 شنبه 06 آبان 1391 نظرات (0)

ژنرال مارتین دمپسی، فرمانده ستاد مشترک نیروهای ارتش امریکا (تصویر آرشیوی)
6 ابان 1391 | 12:28

فرمانده ستاد مشترک نيروهاي ارتش امريکا اعتراف کرده که کشورش ظرف ۵ سال گذشته طرح‌هاي اطلاعاتي و نظامي مختلفي را با ترکيه به اشتراک گذاشته است.


ژنرال مارتين دمپسي افزود:«ما ۵ سال است که اطلاعات خود را با ترکيه به اشتراک گذاشته‌ايم و يکي از چيزهايي که در حال حاضر درصدد انجام دادن آن هستيم اين است که علاوه بر يادگيري برخي مسائل و تشخيص وضعيت متفاوتي که در مرز جنوب شرقي ترکيه وجود دارد ببينيم آيا چيزهاي ديگري وجود دارد که بتوانيم با انجام دادنش به آن‌ها کمک کنيم و همچنين تهديد حمله موشکي بالستيک در داخل ترکيه را نيز کاهش دهيم. بنابراين اين يک کار در حال پيشرفت است و ما در رفت و آمد هستيم و به آن‌ها نياز داريم.»

روزنامه ترکيه‌اي «تودي زمان» روز جمعه (۵ آبان) به نقل از اين فرمانده ارشد امريکايي گزارش داد واشنگتن با اعزام تيم‌هاي نظامي به ترکيه درباره ناآرامي‌هاي سوريه با مقام‌هاي آنکارا برنامه ريزي مي‌کند.

اين افشاگري پس از آن روي داد که ژنرال مارک فيليپ هرتلينگ، فرمانده ارتش امريکا در اروپا روز سه شنبه (۲ آبان) اعلام کرد وزارت دفاع کشورش (پنتاگون) براي کمک به مقام‌هاي آنکارا در اداره سرايت بحران سوريه به ترکيه تعدادي از سربازان خود را به اين کشور اعزام کرده‌است.

هرتلينگ افزود:«ما اخيرا تعداد نسبتا اندکي از نيروهاي ارتش امريکا در اروپا را به ترکيه اعزام کرده‌ايم. بخشي از اين نيروها در حال به اشتراک گذاشتن اطلاعات هستند.»

در همين حال، روزنامه واشنگتن پست نيز ۲۰ اکتبر در گزارشي اعلام کرد مقام‌هاي ترکيه و امريکا در چند هفته گذشته «برايي بررسي برنامه‌هاي احتمالي درباره اعمال مناطق پرواز ممنوع بر فراز سوريه يا توقيف انبارهاي سلاح‌هاي شيميايي و بيولوژيک اين کشور» با يکديگر ديدار کردند.

بر اساس برخي گزارش‌‌ها درگيري‌هاي مرزي بين آنکارا و دمشق «مقام‌هاي اطلاعاتي و نظامي امريکا را به طور ويژه به سوي همکاري نزديک‌تر با ترکيه هدايت کرد.»

سوريه از مارس ۲۰۱۱ ميلادي صحنه خشونت و ناآرامي است.

دمشق، تعدادي از کشورهاي غربي و متحدان منطقه‌اي آن‌ها از جمله عربستان سعودي، قطر و ترکيه را به مسلح کردن تروريست‌ها و تامين مالي آن‌ها متهم مي‌کند.

در همين حال، گزارش‌هاي رسانه‌ها نشان مي‌دهد کارکنان نظامي و اطلاعاتي امريکا، انگليس و رژيم اسرائيل در تلاش براي ارائه کمک به شورشيان مخالف سوريه به ترکيه اعزام شدند.

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 101 دوشنبه 01 آبان 1391 نظرات (0)

اینیگو اورکولو یک کاندیدا ار حزب ناسیونالیست باسک در حال انداختن رای خود به صندوق
دوشنبه 1 ابان 1391 | 14:32

احزاب ملی گرا و جدایی طلب در انتخابات محلی در ایالت باسک در شمال اسپانیا پیروز شده اند.

این احزاب بلافاصله پس از فیروزی خواستار جدایی از دولت مرکزی اسپانیا شدند.

حزب میانه رو ناسیونالیست در انتخابات روز یکشنبه ۳۰ مهر(۲۱ اکتبر)باسک ، یکی از هفده ایالت خودمختار اسپانیا ، با کسب ۲۷ کرسی از ۷۵ کرسی پارلمان منطقه ای ، بالاترین اراء را به دست آورد.

ائتلاف ای اچ بیلدو EH Bildu از جدایی طلبهای چپگرا که مبازارات انتخاباتی خود را بر ایجاد یک کشور مستقل در اتحادیه اروپا متمرکز کرده بود، نیز توانست به ۲۱ کرسی دست یابد.

این دو حزب به صورت مشترک توانستند به دو سوم صندلی های پارلمان دست یابند و به حکومت سه ساله دولت سوسیالیست خاتمه بخشند.

در همین حال، با وجود اعتراضات گسترده علیه تدابیر ریاضتی ، حزب راست میانه مردم به رهبری ماریانو راخوی نخست وزیر اسپانیا توانست در گالیسیا زادگاه راخوی به اکثریت آراء را به دست آورد.

منطقه ثروتمند باسک که دو میلیون و ودویست هزار نفر جمعیت دارد، از چند دهه خشونت‌های تجزیه طلبانه رنج می برد.

نتایج نظرسنجی ها پیش بینی کرده اند که در آینده احساسات ضد دولتی به دلیل تشدید اجرای تدابیر ریاضتی سخت توسط دولت و کاهش هزینه های عمومی و بالارفتن مالیاتها افزایش یابد.

تراضات عمومي در اين کشور پس از افزايش حدس و گمانها در مورد تبعيت اسپانيا از مدل يونان براي جلوگيري ازبالارفتن استقراض و بدهي‌هاي اين کشور، به شدت افزايش يافته است.

در طول چند ماه گذشته، تظاهرات ضد تدابير رياضتي در شهرهاي مختلف اسپانيا از جمله مادريد، بارسلونا، والنسيا و مناطق معدني روستايي در شمال اسپانيا، به تظاهرات خشونت‌آميز تبديل شده است.
در نتيجه بحران اقتصادي جهاني، اقتصاد اسپانيا در نيمه دوم سال ۲۰۰۸، وارد يک رکود اقتصادي شد و ميليون‌ها شغل را در اين کشور از بين برد.

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 107 دوشنبه 01 آبان 1391 نظرات (0)

تصویر آرشیوی از محل حمله نظامیان تحت امر امریکا به استان لوگار
دوشنبه 1 ابان 1391 | 14:31

به گزارش پرس تي‌وي، در حمله هوایی نیروهای تحت امر امریکا به استان‎های ورداک و قندهار واقع در مرکز و جنوب افغانستان، دست‎کم ۸ تن کشته شده‎اند.


به گزارش خبرنگار پرس تی‎وی، در جریان حمله نیمه شبه گذشته نیروهای خارجی به استان ورداک واقع در مرکز افغانستان، دست‎کم ۶ تن کشته شدند.

به گفته منابع پلیس منطقه، این حمله یک خانه را مورد هدف قرار داد.

به گفته برخی از منابع محلی، شبه‎نظامیان در جریان این حمله کشته شده‎اند ولی این خبر تا کنون از جانب هیچ یک از گروه‎های شبه‎نظامی مورد تایید قرار نگرفته است.

در حمله جداگانه دیگری که یکشنبه شب در منطقه پنجوایی استان قندهار واقع در جنوب افغانستان اتفاق افتاد، ۲ تن کشته شدند.

حملات نیمه شب نیروهای خارجی تحت امر امریکا به خانه غیرنظامیان افغان، همواره عامل تنش و ناآرامی در روابط کابل با واشنگتن و اتحاد نظامی غرب موسوم به ناتو، بوده است.

مقامات افغان همواره از غربی‎ها خواسته‎اند تا به حملات بحث‎برانگیز خود پایان دهند.

مقامات افغان تحقیقاتی را در خصوص حملات تحت رهبری امریکا به غیرنظامیان این کشور جنگ‎زده و تلفات ناشی از آن آغاز کرده‎اند.

امریکا در سال ۲۰۰۱ میلادی به بهانه جنگ با تروریسم، به افغانستان حمله کرد و هرچند که این حمله منجر به برکناری طالبان از قدرت شد ولی ناامنی همچنان در این کشور جنگ‎زده وجود دارد.

به رغم حضور هزاران نیروی تحت امر امریکا در افغانستان، ناآرامی و ناامنی در سراسر این کشور همچنان رو به گسترش است.

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 100 یکشنبه 30 مهر 1391 نظرات (0)

شبه‌نظامیان پ‌ک‌ک
29 مهر 1391 | 21:03

دست‌کم شش نظامي ترکيه و سه تن از شبه‌نظاميان حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) در درگيرهاي مسلحانه بين دو طرف کشته شده‌اند.


اين کشتارها شنبه (۲۹ مهر، ۲۰ اکتبر) در دو درگيري جداگانه شبانه رخ داد و يک سرباز ترک و سه گارد روستايي نيز در اين درگيري‌ها مجروح شدند.

در درگيري شديدي که در بزرگ‌راهي در استان دورافتاده حکاري در مرز ترکيه با ايران و عراق رخ داد، سه نيروي پليس ويژه و سه شبه‌نظامي پ‌ک‌ک کشته شدند.

در حادثه ديگري که در استان بيتليس رخ داد، سه گارد روستايي کرد به دست پيکارجويان پ‌ک‌ک کشته شدند.

اين در حالي است که درگيري‌ها بين نظاميان ترکيه و شبه‌نظاميان مسلح پ‌ک‌ک در ماه‌هاي اخير شدت يافته است.

روزنامه انگليسي زبان حريت ترکيه روز پنج‌شنبه گزارش داد که نيروهاي امنيتي اين کشور، پيکارجويان پ‌ک‌ک را در دره قازان در نزديکي مرز عراق از پا در آوردند.

شبه‌نظاميان پ‌ک‌ک از دهه ۱۹۸۰ براي ايجاد يک منطقه خودمختار در جنوب شرق ترکيه، با دولت اين کشور مبارزه مي کنند.

گروه جدايي‌طلب پ‌ک‌ک از سال ۱۹۸۴ عمليات مسلحانه خود را با هدف جدايي منطقه کردنشين جنوب شرق ترکيه، عليه دولت اين کشور آغاز کرد که تا کنون در جريان اين درگيري?ها بيش از ۴۰ هزار نفر کشته شدند

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 105 یکشنبه 30 مهر 1391 نظرات (0)

تصویر آرشیوی از شورشیان که در شهر حلب موضع گرفته‌اند( 3 اگوست 2012)
یکشنبه 30 مهر 1391 | 08:03
نيروهاي ارتش سوريه، ده‌ها شورشي مورد حمايت خارجيان را که با دولت دمشق مي‌جنگند، در شهر حلب از پاي درآورده‌اند.


خبرگزاري رسمي دولتي سوريه (سانا)گزارش داد، شماري از مردان مسلح در درگيري‌هاي سنگين با نيروهاي دولتي در منطقه« عرب فطومه» واقع در ۳۵۵ کيلومتري شمال دمشق، که روز شنبه (۲۹ مهر) روي داد، کشته شدند.

سربازان ارتش سوريه همچنين با حمله به يک مخفيگاه تروريستي در منطقه «حندرات» حلب، تمامي شورشياني را که در اين مکان بودند، به ضرب گلوله از پاي درآورند. نيروهاي سوري همچنين ۴ خودرويي را که تروريست‌ها از آن‌ها براي حمل و نقل مهمات استفاده مي‌کردند، منهدم کردند.

نيروهاي ارتش سوريه همچنين ۷ خودوري وانت مجهز به دوشکا را در منطقه «بستان الباشا» منهدم کردند.

سربازان سوري همچنين به شورشيان در مناطق حنانو، باب قنسرين، الکلاسه، السوکاري و ميدان التنانير و بستان‌القصر حلب حمله و ده‌ها خودروي مجهز به دوشکا را منهدم کردند. شمار زيادي از تروريست‌ها در اين حمله کشته شدند.

سوريه از مارس ۲۰۱۱ ميلادي تاکنون، ناآرامي هايي را شاهد بوده است.دمشق خراب‌کاران، شورشيان و تروريست‌هاي مسلح را مسئول اين ناآرامي‌ها مي‌داند، در حالي که مخالفان نيروهاي دولتي سوريه را به دخالت در اين کشتارها، متهم مي‌کنند.

دولت سوريه مي‌گويد، هرج و مرج در اين کشور از خارج رهبري مي‌شود، دمشق همچنين عربستان سعودي، قطر و ترکيه را به تامين تسليحاتي مخالفان متهم مي‌کند.

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 101 یکشنبه 30 مهر 1391 نظرات (0)

تصویری آرشیوی از نیروهای امنیتی سوریه که در محل وقوع انفجار بمب در مقابل هتلی در دمشق ایستاده‌اند
یکشنبه 30 مهر 1391 | 11:01
                                                                                                                                                                                                   بنابر يک گزارش، خشم شهروندان ترکيه، از مداخله کشورشان در امور سوريه، به شدت افزايش يافته است .


شهروندان ترکيه استدلال مي‌کنند، آنکارا صرفا به بازيچه‌اي در پيشبرد توطئه‌هاي امريکا با هدف تقويت نآرامي در منطقه تبديل شده است.

به گزارش« کريستين ساينس مانيتور» بسيار از مردم ترکيه، دولت را به دليل کشاندن کشور به درگيري در سوريه، سرزنش مي‌کنند.

اين درحالي است که احساسات ضد امريکايي نيز در شهر «انطاکيه » که درست هم مرز با سوريه است، به شدت افزايش يافته است.

احمد ساري، از کسبه محلي مي‌گويد: « آن‌چه در سوريه روي مي‌دهد، تماما بخشي از پروژه بزرگ امريکا براي تغيير مرزهاي خاورميانه است. امريکا و متحدانش نگران دموکراسي مردم سوريه نيستند. به آن‌چه در عراق روي داد، نگاه کنيد!»

استان «حتاي» در جنوب ترکيه که با اوضاع نابسامان اقتصادي دست و پنجه نرم مي‌کند نيز در ماه‌هاي اخير هجوم موجي از پناه‌جويان و شورشيان را شاهد بوده است.

مردم ترکيه مي‌گويند، آن‌ها، فشار مناقشه اخير ديپلماتيک ميان آنکارا و دمشق را متحمل مي‌شوند.

رفيق اريلماز، از نمايندگان مخالف ترک از انطاکيه نيز غرب را به تلاش براي دامن زدن به مناقشه قومي در منطقه متهم کرد.

اريلماز گفت، « زماني که مردم اين مناطق دچار اختلاف و تفرقه شوند، دست‌يابي به نفت آسان‌تر خواهد بود.»

اين نماينده ترک يادآور شد: « ابرقدرت‌هاي غربي با تضعيف سوريه و جايگزين کردن دولتي دست نشانده به جاي دولت سوريه ، براي تقويت مواضع خود در منطقه خاورميانه در تلاشند.»

نيهات ينميس ،رئيس فدراسيون فرهنگي علوي در اسکندرون ترکيه نيز گفت: « تمامي گروه‌هاي قومي مذهبي قرن‌هاي متمادي در کنار يکديگر زندگي کرده‌اند، اما اگر کسي از بيرون به کندوي عسل ضربه بزند، صلحي که در داخلي کندو برقرار است، از بين مي برد. همه زنبورهاي داخل کندور با يکديگر خواهند ‌جنگنيد. اين دقيقا همان چيزي است که امريکا در منطقه خاورميانه انجام مي‌دهد.»

تنش ميان سوريه و ترکيه رو به افزايش است، دمشق ترکيه، عربستان سعودي و قطر را به دليل حمايت از شورش مرگباري که جان بسياري از مردم سوريه از جمله نيروهاي امنيتي و کارکنان ارتش را گرفته است، سرزنش مي‌کند.سوريه از مارس ۲۰۱۱ ميلادي صحنه ناآرامي است.
معاون دوم و امور سايبري بازدید : 100 یکشنبه 30 مهر 1391 نظرات (0)

تصویری آرشیوی از شهرک سازی غیرقانونی اسرائیل در شهرک گیلو در قدس شرقی اشغالی
یکشنبه 30 مهر 1391 | 11:52
                                                                                                                                                                                            بنابرگزارش‌ها، رژِيم اسرائيل قصد دارد يک دانشکده نظامي را در قدس شرقي اشغالي( اورشليم) بنا کند.


گروه مخالف شهرک سازي اسرائيل موسوم به « صلح اکنون» مي‌گويد، رژيم اسرائيل قصد دارد تا اين دانشکده نظامي را بر فراز « تپه زيتون» احداث کند.

رژيم اسرائيل در ماه جولاي، ساخت اين ساختمان ۸ طبقه را که به گفته فعالان قرار است براي آموزش فرماندهان ارتش اين رژيم مورد استفاده قرار گيرد، تصويب کرد.

ادامه فعاليت هاي شهرک سازي رژيم اسرائيل، خشم مردم فلسطين و جامعه بين‌المللي را موجب شده است.

اتحاديه اروپا نيز در ۱۸ اکتبر، برنامه رژيم اسرائيل را براي ساخت ۸۰۰ واحد مسکوني جديد در شهرک « گيلو» واقع در جنوب قدس شرقي، تقبيح کرد.

از زمان اشغال اراضي فلسطيني کرانه باختري و بيت المقدس از سوي رژيم اسرائيل در سال ۱۹۶۷ ، بيش از نيم ميليون يهودي در بيشتر از ۱۲۰ شهرک غيرقانوني زندگي مي‌کنند.

محمود عباس،رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين در سخنراني خود در مجمع عمومي سازمان ملل در ۲۷ سپتامبر ،گسترش «فاجعه بار» شهرک سازي رژيم اسرائيل در مناطق اشغالي کرانه باختري را محکوم کرد و اين اقدام را پاک‌سازي نژادي عليه فلسطينيان و تلاش براي تغيير جمعيت تاريخي اين منطقه خواند.

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 106 یکشنبه 30 مهر 1391 نظرات (0)

                                                    تنگه هرمز
یکشنبه 30 مهر 1391 | 12:20

تنگه هرمز يک تنگه يا آبراه بين المللي نيست که هر کسي بتواند در آن تنگه که قلمرو آب‌هاي سرزميني ايران محسوب مي‌شود، وارد شود."

فرانسیس بویل، استاد حقوق بین الملل در دانشگاه ایلینوی

به گزارش پرس تي‌وي، يک حقوقدان برجسته مي‌گويد، ايران بايد عليه امريکا، اسرائيل و متحدان آن‌ها در دادگاه بين المللي قضايي در لاهه به دليل انجام رزمايش ‌در خليج فارس اقامه دعوی کند.


فرانسيس بويل، استاد حقوق بين الملل در دانشگاه ايلينوي در گفت‌وگو با پرس تي‌وي گفت: «توصيه من به ايران اين است که فورا در دادگاه بين المللي عليه امريکا، انگليس، فرانسه و اسرائيل اقامه دعوا کند تا به يک قرار منع موقت عليه اين کشورها دست يابد و اين رزمايش‌هاي نظامي در خليج فارس و تهديد‌ها را متوقف کند.»

بويل ضمن محکوم کردن رزمايش امريکا و کشورهاي عضو ناتو در آب‌هاي سرزميني ايران واقع در تنگه هرمز، تاکيد کرد، ايران کاملا حق دارد که از آب‌هاي سرزميني خود دفاع کند.

وي تصريح کرد: «ايران به درستي گفته است که آماده دفاع از آب‌هاي سرزميني خود است و آنها (ايران) حق چنين کاري را دارند.»

بويل گفت: «تنگه هرمز يک تنگه يا آبراه بين المللي نيست که هر کسي بتواند در آن تنگه که قلمرو آب‌هاي سرزميني ايران محسوب مي‌شود، وارد شود... گر ايران بخواهد، مي‌تواند آن (شبکه‌اي که از آب‌هاي سرزميني اين کشور عبور مي‌کند) را ببندد.»

واشنگتن ادعا مي‌کند، اين رزمايش‌هاي نظامي صرفا جنبه دفاعي دارند و عليه هيچ کشوري صورت نمي‌گيرند.

با وجود اين، بويل مي‌گويد، امريکا، رژيم تل آويو و ديگر کشورهاي عضو ناتو همگي از تنگه هرمز «به عنوان بهانه‌اي براي وادار کردن ايران براي پيروي از خواسته‌هاي آنها استفاده مي‌کنند و نگراني من اين است...زماني که شما اين رزمايش‌هاي دريايي را در دو طرف داريد، ممکن است کنترل امور از دست خارج شود و همچنين احتمال اقدام تحريک آميز عامدانه امريکا و انگليس وجود دارد که قبلا نيز چنين امري رخ داده است.»

اين حقوقدان همچنين گفت، «بهترين توصيه من اين است که اين دعواهاي حقوقي پيگيري شوند تا از رزمايش‌هاي تحريک آميز در تنگه هرمز جلوگيري شود.»

 

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 97 شنبه 29 مهر 1391 نظرات (0)

خودرو, انفجار, سوریه, لبنان, بیروت, اشرفیه, کشته, مجروح, محکومیت, حزب ‌الله, وسام, اسرائیل
29 مهر 1391 | 07:51

حزب الله لبنان، حادثه مرگبار انفجار یک خودروی بمب گذاری شده را محکوم کرده است.


این حادثه که روز جمعه ۲۸ مهر (۱۹ اکتبر) اتفاق افتاد، منجر به کشته‌شدن هشت نفر و مجروح شدن ده‌ها نفر دیگر شد. جنبش مقاومت لبنان (حزب الله) همچنین از لبنانی‌ها خواست که با یکدیگر متحد باشند. ضمن این که خواستار انجام تحقیقات درمورد حادثه انفجار شد.

دولت سوریه نیز با انتشار بیانیه‌ای، این حمله را یک حرکت بزدلانه توصیف و آن را به شدت محکوم کرد.

گزارش شده است که ژنرال وسام الحسن رییس اطلاعات نیروهای امنیت داخلی لبنان در میان کشته شدگان بوده است. الحسن اخیرا یک شبکه جاسوسی اسرائیلی در لبنان را کشف کرده بود.

این انفجار در منطقه اشرفیه در شرق بیروت ، منطقه‌ای که اکثر ساکنان آن مسیحی هستند، رخ داد. این منطقه همچنین در نزدیکی مقر فالانژه یک حزب مسیحی مارونی واقع شده است.

این حادثه همچنین زمانی رخ داد که والدین، کودکان خود را از مدرسه به خانه بازمی‌گردانند. در نتیجه این انفجاربه چندین ساختمان نیز خسارت وارد شد و تعدادی خودرو نیزدر آتش ناشی از این انفجار سوخت.

انفجار خودروی بمب‌گذاری شده روز جمعه، اولین اقدام تروریستی بمب‌گذاری از سال ۲۰۰۸ تاکنون بوده است. هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان اعلام کرده است که در حال تلاش برای شناسایی عاملان این جنایت است و آنها مجازات خواهند شد.

سعد الحریری نخست وزیر سابق لبنان و ولید جنبلاط رییس حزب جامعه دروزیان لبنان و سمیر جعجع، دولت سوریه را به دست داشتن در این انفجار خودروی بمبگذاری در بیروت محکوم می‌کنند.

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 99 شنبه 29 مهر 1391 نظرات (0)

 

دادگاه عالی پاکستان
29 مهر 1391 | 12:59

رییس سابق ارتش پاکستان و رییس سازمان اطلاعات این کشور وبرخی دیگر از مقامات سابق این کشور، به اتهام نقض قانون اساسی ، محاکمه می‌شوند.

دادگاه عالی پاکستان روز جمعه ۲۸ مهر (۱۹اکتبر) اعلام کرد که غلام اسحاق خان رییس جمهوری سابق، اسلم بیگ، ژنرال بازنشسته و رییس سابق ارتش و اسد دورانی رییس سابق سازمان اطلاعات پاکستان متهم هستند که برای حفظ قدرت برای حزب مردم که در سال ۱۹۹۰ حزب حاکم بود، قانون اساسی را نقض کردند.

این نقض قانون اساسی با فراهم کردن شرایط برای برخی سیاستمداران و نیز ممانعت از پیروزی گروهی دیگر در این انتخابات بوده است.

خان که در سال ۲۰۰۶ درگذشت، در سال ۱۹۸۸ پس از مرگ ژنرال ضیاء الحق یک فرمانده نظامی در سقوط هواپیما، جانشین وی شد.

بیگ نیز در سال ۱۹۹۱ از ریاست ارتش بازنشسته شد و دورانی نیز در سال ۱۹۹۳، مقام خود را ترک کرد.

افتخار محمد چودری قاضی دادگاه عالی اظهار داشت: «این اقدام آن‌ها منجر به بدنامی پاکستان و نیروهای مسلح و نهادهای امنیتی در نظر مردم شده است.»

او همچنین به دولت پاکستان دستور داده است تا اقدامات لازم علیه این افراد را انجام دهد.

چودری همچنین تصریح کرد که باید علیه نمایندگان مجلس و قانونگذارانی که بنا به گفته برخی شاهدین، کمک‌هایی برای تبلیغات انتخاباتی سال ۱۹۹۰ دریافت کرده اند، نیز اقدامات قانونی انجام داد.

وی تصریح کرد که نیروهای اطلاعاتی و نظامی از نظر قانون اساسی، نباید در امور سیاسی مداخله کنند یا درتشکیل دولت نقشی داشته باشند.

در همین حال رجا پرویز اشرف، نخست وزیر پاکستان می گوید: «اقدامات قانونی علیه همه کسانی که پول گرفته‌اند و یا از آن‌ها پول گرفته شده است ، اتخاذ خواهد شد.»

اشرف در ادامه افزود: «امروز، آن‌هایی که حکومت را از مردم به سرقت برده بودند، دستشان پیش مردم رو شده است. آآن‌ها باید به صورت علنی از مردم عذرخواهی کنند و شاید مردم نیز آن‌ها را ببخشند.»

نخست وزیر پاکستان تاکید کرد: «این تحقیقات، شفاف خواهد بود و کسانی که با این اقدامات غیرقانونی در ارتباط بوده اند، نمی‌توانند از مجازات فرار کنند.»
معاون دوم و امور سايبري بازدید : 119 شنبه 29 مهر 1391 نظرات (0)

29 مهر 1391 | 13:18

این هفته نیز صدای ایران هنوز در اروپا به گوش نمی‌رسد اما این مساله حاصل بی‌توجهی و غفلت نیست. حقیقت مشخص است، این توطئه و طرح موساد و شرکت‌های دست آموز آن و فعالان هاسبارا است که اتحادیه اروپا برای آن مورد سرزنش قرار گرفت، سازمانی که با دست‌های ناپاکش یک هدف آسان به شمار می‌رود اما نمی‌تواند در این زمینه پاسخگو باشد.»

گوردون داف، کهنه سرباز جنگ ویتنام و سردبیر ارشد نشریه وترنز تودی

این هفته نقشه‌ای که شبکه‌های ایرانی و مخاطبان اروپایی آن‌ها قربانیان آن بودند بر ملا شد؛ شبکه‌هایی که گفته می‌شود یک سازمان دولتی اقدام به قطع آن‌ها کرد اما این یک دروغ است یکی از دروغ‌های بی‌شمار.


نکته دیگری که برملا شد افرادی بودند که ماسک زده بودند و اغلب در قالب گرگ لباس میش پوشیده بودند، مسموم‌کنندگان روح انسان‌ها که برای خوش‌خدمتی به اربابان خود به تل آویو، وال استریت و زوریخ اعزام شدند و هر یک در حالی‌که ۳۰ قطعه نقره در جیب‌های‌شان بود بازگشتند.

مجموعه‌ای بی‌پایان از فعالان، بسیاری از لیبرال‌ها، شماری از کسانی که مدعی داشتن اعتبار علمی هستند و سایر افرادی که خود را پشت سازمان‌هایی پنهان می‌کنند که مدعی حمایت از فقرا و ضعفا در برابر قدرتمندان و هوس‌بازان هستند این هفته به دام افتادند، به دام پرس تی‌وی، وترنز تودی، گوردون داف (نویسنده این مقاله) و مایک هریس.

داستان ساده‌ای است، «نظریه بازی جنگ» در میان کسانی که از نظر عده زیادی از مردم همکار و دوست به شمار می‌روند دست به دست می‌شود؛ کسانی که به صورت ظاهری به نظر می‌رسد مدافع صلح، حقیقت، افشاگری و گفت‌وگوی صادقانه هستند اما در واقع چند دهه است که به جاسوسی، خرابکاری و خیانت مشغولند.

تعداد زیادی از ما به طور کلی از این مساله مطلعیم. تجربه چند ده ساله فعالیت در ضد اطلاعات و کار در ۳ قاره، درک این مفاهیم را برای من ساده کرده است. با توجه به این مساله و همچنین دسترسی من به تمامی پایگاه‌های داده‌های گذرنامه‌و شرکت‌ها و همکاری با ماموران عالی‌رتبه اطلاعاتی از چندین کشور نظیر امریکا، روسیه، کره جنوبی، آفریقای جنوبی، فرانسه و انگلیس تلاش‌های کودکانه برای قالب کردن دروغ به جای حقیقت را بیش‌تر از آن‌چه که بتوانم به آن اقرار کنم خنده دار کرده است.

این هفته نیز یک دروغ ساده، یک لانه جاسوسی را برملا کرد.

این هفته یک ارتش از صورتک‌های خندان که حاضرند خنجر را به کمر دوستان خود فرو کنند وقتی آژانس‌های مخابراتی، خبری و صدای ایران در اتحادیه اروپا خاموش شدند حضور داشتند.

تمامی فعالان به یک نکته اشاره کردند، همان چیزی که کسانی که در ضد اطلاعات کار می‌کنند آن را «محور بحث» می‌نامند. هر چند مطبوعات از محور بحث مطلعند اما وقتی به عنوان بخشی از یک جنگ آشکار مطرح می‌شوند، قرار است خشونت و درد و رنج را به ارمغان بیاورند و امور جهانی را با ترویج خشونت تغییر دهند در واقع عوامل جاسوسان، خرابکاران، ماموران ارائه اخبار جعلی و خیانت‌کاران هستند.

داستان ساده‌ای است. سوال به اندازه جواب آن ساده است.

آیا ساکت کردن صدای ایران و حذف شبکه‌های این کشور از فهرست شبکه‌های ماهواره‌ای خبری از سوی یوتل‌ست و آرکیوا به دستور اتحادیه اروپا و دولت فرانسه صورت گرفت؟ یعنی همان‌گونه که عده زیادی که وظیفه دارند دولت امریکا را مقصر جلوه دهند یا پرتغال را تهدیدی شیطانی برای صلح جهانی معرفی کنند ادعا می‌کنند؟

اگر آن‌ها مسئول این کار نبودند پس مسئولیت به عهده چه کسی است و چرا این‌قدر در این زمینه دروغ‌پردازی می‌شود؟

این هفته پیش از پخش برنامه‌ای از سوی پرس تی‌وی که مایک هریس، گوینده رادیو هم در آن شرکت کرده بود من با استفاده از منابع کامل ضد اطلاعات، عامل و علت ساکت کردن ایران و همچنین این مساله را که یک رویه‌در داخل اتحادیه اروپا یا اعمال فشار از سوی یک کشور موجب به ارمغان آوردن چیزی شده است که به ادعای شرکت‌های دخیل در این زمینه نوعی «تحریم» به شمار می‌رود را بررسی کردم.

چنین نشستی برگزار نشده بود، بیانیه‌ای صادر نشده بود، مقام‌های هیچ کشور یا گروهی از کشورها با این شرکت ارائه دهنده خدمات ماهواره‌ای که به شبکه‌های ایرانی از جمله پرس تی‌وی و ۱۵ شبکه دیگر خدمات ارائه می‌کرد تماس نگرفته بودند.

نه اتحادیه اروپا در حمله به توانمندی‌های خبری و رسانه‌ای ایران در اروپا نقش داشت و و نه هیچ دولت دیگری. در واقع پیش از پایان این بحث می‌توانیم آشکارا نشان دهیم که «فعالان عرصه آزادی بیان» در راس کسانی هستند که باید در این زمینه سرزنش شوند.

در عوض وقتی به مالکیت و کنترل شرکت‌ها رسیدگی شد، تاریخچه تماس‌های سیاسی آن‌ها و ماهیت کارکنانی که درباره قطع شبکه‌های ایرانی تصمیم‌گیری کردند نیز کشف شد، همان‌طور که خبرنگار وترنز تودی در ۲ برنامه تلویزیونی ادعا کرد مشخص شد که آن‌ها مستقیما از موساد دستور می‌گرفتند.

در واقع «فعالان قهرمان ما در عرصه آزادی بیان» به نمایندگی از کابینه رژیم اسرائیل به فعالیت بر ضد ایران مشغول بوده و هستند. شرکت‌های مسئول در این زمینه فقط بخشی از مساله بودند.

افشا شدن این شرکت‌ها به عنوان ۲ نمونه از شرکت‌های زیادی که در قالب آژانس‌های نظامی و اطلاعاتی رژیم اسرائیل به جنگ روانی بر ضد ایران می‌پردازند یک نکته است.

این ده‌ها «فعال لیبرال» به میزان زیادی همان حلقه مارها و افعی‌ها را تشکیل می‌دهند که تعدادی از آن‌ها از ذکر نام اسرائیل خودداری می‌کنند و تعداد دیگری نیز همزمان با فرو کردن خنجر در کمر مردم غزه برای‌شان اشک می‌ریزند، که مساله‌ای شگفت انگیز است.

کسانی که کتاب «گناه انجمن» نوشته جف گیت را مطالعه کردند یا از «بازی بزرگ» مطلعند این مساله را در تمام طول این مدت مشاهده کرده بودند. آن‌ها نوابغی نیستند که دوستان خود را به مشتی نقره بفروشند.

خادمان رژیم اسرائیل، گردانندگان بی‌پایان اینترنت، سردبیران ویکی لیکس، کسانی که فریاد «یهود ستیزی» سر می‌دهند و «منکران هولوکاست» تنها بخشی از لشگری هستند که اگر وقت بگذارید و بدانید که چگونه باید درصدد یافتن آن باشید قابل مشاهده است.

ناراحت‌کننده ترین بخش این مساله را خیانت‌کاران تشکیل می‌دهند. خائنانی که تا مورد اعتماد نباشند نمی‌توانند به حیات خود ادامه دهند و خیانت کنند.

بسیاری از آن‌ها آموزش دیده‌اند، شماری به اراضی اشغالی فلسطین فرستاده شدند، تعدادی هم به امریکا، انگلیس و فرانسه، به مدارسی که در آن افراد حرفه‌ای در زمینه «عملیات‌های روانی» به تدریس قواعد بازی، چگونگی نزدیک شدن، هدایت جنبش‌ها به بن بست، نفوذ در گروه‌های دشمن و ایجاد نفاق، معرفی نظریه‌های وحشیانه و بی‌اعتبار کردن اطرافیان می‌پرداختند.

این برای آن به منزله یک حرفه و تخصص به شمار می‌رود، عقل‌های ناقص و ضعیف، روح‌های در هم شکسته، همان مجرای فاضلاب انسانیت که یک قاتل زنجیره‌ای درصدد یافتن معاونان خود از آن است؛ این همان جایی است که «هاسبارا» (دیپلماسی عمومی رژیم اسرائیل) پدید آمد.

با این وجود، این هفته اتفاق دیگری روی داد. بله، مباحث بین «مخالفان کنترل شده» و کسانی که صراحتا به بیان حقایق می‌پردازند پخش شد. اما مساله دیگری هم روی داد.

پرس تی‌وی با اتحادیه اروپا تماس گرفت و درباره صحت و سقم داستان‌هایی که شنیده بود، مقاله‌ها، مباحث و مسائل خبری ارائه شده از سوی فعالان سوال کرد، فعالانی که به عقیده عده‌ای «مخالفان متعصب صهیونیسم» بودند اما در واقع همه این مسائل ساختگی بود.

پرتغال، اتحادیه اروپا یا کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای حمله به ایران به بسیج نیروها نمی‌پردازند یا برای خاموش کردن صدای این کشور توطئه نمی‌کنند.

فقط رژیم اسرائیل است که به همراه موساد و لشگری از حامیان «هاسبارا» در این زمینه اقدام می‌کند که همگی مدعی‌ارائه واقعیات حادثه ۱۱ سپتامبر و دفاع از حقوق فلسطینیان هستند.

«نه این موساد نبود که سفیر امریکا در بنغازی را ترور کرد؛ بلکه سازمان سیا، فراماسون‌ها و شورای روابط خارجی امریکا این کار را انجام دادند.»

حتی سیاست‌مداران امریکایی هم در بهترین حالت مورد سوء تعبیر قرار می‌گیرند. در چند دهه گذشته این نخستین بار است که شکاف و اختلاف آشکاری بین کاخ سفید و پنتاگون و سران رژیم اسرائیل دیده می‌شود. روزنامه‌های امریکایی از مساله‌ای با عنوان «نفرت» یاد می‌کنند و به طور مداوم باراک اوباما، رئیس جمهوری کشورشان را به عنوان بزرگ‌ترین دشمن رژیم اسرائیل معرفی می‌کنند.

برای اثبات این مساله باید بدانیم که رژیم اسرائیل بیش از یک میلیارد دلار به این روزنامه‌ها اهدا کرد که بخش زیادی از این مبلغ غیرقانونی است و از سوی شلدون آدلسون و برادران کوچ که امریکایی-اسرائیلی هستند تامین شده است، بدتر از همه این‌که وقتی نوبت به افراط‌گرایی شبه نظامیان و جنگ‌طلبان می‌رسد می‌بینیم که آن‌ها از دوستان و طرفداران میت رامنی هستند.

تمامی رایانامه‌هایی که از سوی لابی اسرائیلی ارسال می‌شود و مطالبی که در حمایت از رژیم اسرائیل منتشر می‌شود به حمله به باراک اوباما می‌پردازد و برای رامنی درخواست کمک مالی می‌کند.

تاکنون هیچ چیزی درباره سیاست‌مداران امریکایی این‌قدر واضح نبوده است، رامنی عروسک خیمه شب بازی بنیامین نتانیاهو است که وعده داده به ایران حمله کند و باراک اوباما و سران نظامی و اطلاعاتی وی یکی پس از دیگری به رژیم اسرائیل گفته‌اند که هیچ‌گونه حمله، بمباران، تهاجم، خط قرمز یا جدول زمانی در این زمینه وجود نخواهد داشت.

علاوه بر این، جنبش گسترده‌ای در میان مسیحیان، یهودیان و مسلمانان در امریکا ایجاد شده که به ارزیابی مجدد میلیون‌ها دلار پرداخت شده به رژیم اسرائیل می‌پردازد و به دروغ‌های قدیمی و کهنه‌‎ که چند دهه است به امریکایی‌ها ارائه شده و مدعی است که رژیم اسرائیل هیچ خطایی مرتکب نمی‌شود به شیوه جدیدی می‌نگرد.

در واقع به نظر می‌رسد فقط اکثر گروه‌های طرفدار فلسطین و «مخالفان امپریالیسم»، که همه امریکایی از آن‌ها نفرت دارند، به عنوان بازیگران و صاحب مکان‌هایی هستند که در مسیر حرکت واقعی به سوی آزادی امریکا از نفوذ و یا حتی کنترل اسرائیل قرار دارند.

این هفته نیز پرس تی‌وی از اتحادیه اروپا سوال کرد که دروغ‌گویان واقعی در این زمینه چه کسانی هستند.

از زمان حادثه ۱۱ سپتامبر به بعد همین رویه وجود داشته است. هر تحقیقی درباره حقیقت برای جاسوسان و خرابکاران، ده‌ها هزار خیانتکاری که از حمایت‌های مالی برخوردارند جذابیت دارد، همان‌طور که یک نویسنده در این زمینه می‌گوید به نظر می‌رسد «این ملت کوچک» توانایی خرید کردن را دارد.

چه نوع افرادی برای فروش گذاشته شده‌اند؟ آیا عده خیلی زیادی هستند؟ چرا یک ملت بسیار کوچک می‌تواند آن‌ها را بخرد؟ آیا در اختیار داشتن کنترل بانکداری جهانی، ۹۰ درصد از مطبوعات جهانی و ۴۰ درصد از پول جهان به همراه اداره ۰.۰۰۰۱ درصد از زمین‌های زراعی دنیا برای کسی عجیب نیست؟

وقتی به تلاش‌ها، مصائب و فداکاری‌های جنبش تصرف و این‌که چه تعداد از طرفداران این جنبش، که از «مخالفان امپریالیسم» و «فعالان لیبرال» بودند، و باشگاه‌های‌شان به همراه پلیس امریکا که اقدام به پاشیدن افشانه فلفل به سوی آن‌ها کرد در یک فهرست حقوق و دستمزد قرار داشتند فکر می‌کنم به این می‌اندیشم که آیا عصبانیت و یا افشای جنایات این هیولاها کافی است.

چیزی که فراموش کردیم این است که زندگی واقعی این‌گونه است که در آن کسانی که روح خود را میý‌ÝÑæÔäÏ، به خوبی‌ها خیانت می‌کنند و به خاطر پول خود را خوب جلوه می‌دهند هیولا هستند.

این مساله شوخی نیست. میلیون‌ها نفر کشته شده‌اند و در میان ما کسانی هستند که می‌خندند و با ما دست می‌دهند اما با این وجود به علت فقدان انسانیت به ضرر ما با دشمنان همکاری می‌کنند و از هر جنایت‌کاری بدتر هستند.

کسانی که جنگیدن و کشتن را یاد گرفتند احتمالا بهتر از دیگران درک می‌کنند چه چیزی در معرض خطر قرار دارد. ما همه می‌توانیم وانمود کنیم که در یک جهان امن متشکل از دانشگاه‌ها و استودیوهای تلویزیونی زندگی می‌کنیم، می‌توانیم مقاله بنویسیم، قهوه بنوشیم، با کامپیوتر بازی کنیم، به تصاویر کودکان کشته شده نگاه کنیم و برای موفقیت آن‌ها در فریبکاری پوزخند بزنیم.

روی هم رفته، آن‌ها پشتوانه‌ای میلیاردی دارند، اسرائیل، «اتحادیه ضد تهمت» (ADL)، «کمیته امور عمومی امریکا و اسرائیل» (آیپک)، مرکز حقوقی SPLC، موساد و قاتلان آن و ارتش خبرنگاران و قانون‌گذاران بی‌فکر همگی یا با پرداخت پول خریده شده‌اند یا ترسو و بزدل هستند.

تعداد راستگویانی که عمر طولانی دارند، خارج از زندان به سر می‌برند، در کرسی‌های تدریس قرار دارند یا از تصادف‌های ترافیکی یا بیماری‌های عجیب و غریب جان سالم به درمی‌برند بسیار اندک است.

کیپلینگ، نویسنده انگلیسی یک بار درباره بزدل‌ها و این‌که آن‌ها چگونه هزار بار می‌میرند صحبت کرد اما پس از آن اطلاعات اندکی درباره این اختلال شخصیتی و خودشیفتگی خطرناک به دست آمد.

در حال حاضر دانسته‌ها در این زمینه زیاد است و آن‌ها هم امکان دیده شدن خود را به سادگی در اختیار مردم قرار می‌دهند و با این کار همواره به آنان می‌گویند که گویا آماده شنیدن هستند.

میت رامنی یکی از آنان است.

سایرین هم در میان ما زندگی می‌کنند، تعدادی از آنان پیروان زیادی دارند و عده زیادی هم مورد احترام هستند چرا که طبیعت انسان به گونه‌ای است که بدون بررسی خیلی دقیق تبعیت می‌کند.

این هفته نیز صدای ایران هنوز در اروپا به گوش نمی‌رسد اما این مساله حاصل بی‌توجهی و غفلت نیست. حقیقت مشخص است، این توطئه و طرح موساد و شرکت‌های دست آموز آن و فعالان هاسبارا است که اتحادیه اروپا برای آن مورد سرزنش قرار گرفت، سازمانی که با دست‌های ناپاکش یک هدف آسان به شمار می‌رود اما نمی‌تواند در این زمینه پاسخگو باشد.

حالا به دنبال دیگران خواهیم گشت، مقصران واقعی که برای یافتن آن‌ها نباید راه دور و درازی را بپیماییم.

(اين مقاله به طور اختصاصي براي وب‌سايت پرس تي‌وي نوشته شده و استفاده از آن فقط با ذکر منبع بلامانع است.)

*****
درباره نويسنده: گوردون داف از کهنه سربازان نيروي دريايي امریکا در جنگ ويتنام، سرباز پياده نظام و سردبير ارشد نشریه Veterans Today است. وي علاوه بر برخورداری از تجارب گسترده‌ در بانکداري بين‌المللي در زمينه‌هاي مختلف از جمله مشاوره ضد شورش و فناوري‌های دفاعي فعالیت کرده است و نمايندگی ديپلماتيک سازمان ملل در زمینه تلاش‌ها برای توسعه اقتصادي و انسان‌دوستانه را نیز به عهده دارد. گوردون داف به بيش از ۸۰ کشور سفر کرده است. مقالات وي در سراسر جهان منتشر و به زبان‌هاي مختلف ترجمه شده است. وي یکی از مهمان‌های معروف و جنجالی برنامه‌هاي تلویزيوني و راديويي به شمار می‌رود.

 

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 103 پنجشنبه 20 مهر 1391 نظرات (0)

 

ما هفته گذشته شواهد محکم و مستدلي را در اين زمينه شاهد بوديم. يک گزارش دو حزبي از سوي چهره‌هاي سرشناس در زمينه سياست خارجي امريکا با نام پروژه ايران منتشر شد. مقام‌هاي ارشد نظامي و سياسي دولت‌هاي جمهوري‌خواه و دموکرات پيشين در امريکا با انتشار اين گزارش از عواقب احتمالي جنگ با ايران خبر دادند.

به گفته آن‌ها در بهترين حالت امريکا به ايران حمله مي‌کند؛ تصور حمله رژيم اسرائيل به ايران حتي به ذهن‌شان هم خطور نکرد چرا که توانمندي نظامي اسرائيل بسيار پايين‌تر از امريکاست. حمله امريکا به ايران در بهترين حالت، برنامه انرژي هسته‌اي اين کشور را براي ۴ سال به تعويق مي‌اندازد و احتمالا به وقوع يک جنگ اساسي در منطقه منجر مي‌شود.

اين ايده با انتقادهاي بسيار زيادي مواجه است. به همين علت است که افراد جسور در واشنگتن به آن مي‌انديشند.

من به نو محافظه کاران نمي‌انديشم چرا که اين يک مقوله جداست. اطرافيان نو محافظه کار رامني و طرفداران نتانياهو موضوع ديگري است.

آن‌ها عاشق حمله به ايران هستند، آن‌ها عاشق ايده استفاده از تهديد به عنوان راهي براي جلب توجه و اعمال فشار براي تحميل تحريم‌هاي شديدتر علیه ايران هستند.

هيچ‌يک از تحليل‌گران، سياست خارجي در امريکا اين را ايده خوبي نمي‌دانند. هيچ‌يک از اعضاي مهم تعيين کننده سياست خارجي هم چنين عقيده‌اي ندارند.

شک دارم که داستان واقعي همان چيزي باشد که حزب ليکود را اين‌گونه گيج کرده است. به نظر من مساله نگران کننده اين است که دولت اوباما به سوي سياست جلوگيري از دستيابي ايران «به توانمندي کسب سلاح هسته‌اي» حرکت مي‌کند، نه اين‌که ايران به بمب دست مي‌يابد بلکه اين‌که همه خواهند فهميد که جمهوري اسلامي به اندازه‌اي به اين مساله نزديک شده که اگر مورد حمله قرار گيرد با اعمال فشار براي دستيابي به سلاح هسته‌اي واکنش نشان خواهد داد.

دولت اوباما يک خط قرمز ترسيم کرده است. آن‌ها اين خط قرمز را مبني بر اين‌که به ايران اجازه به دست آوردن سلاح هسته‌اي نمي‌دهيم و آماده‌ايم براي جلوگيري از اين مساله به نيروي نظامي متوسل شويم قرار داده است.

اين مساله سخت به نظر مي‌رسد و واقعا هم همين‌گونه است و من لزوما آن را تاييد نمي‌کنم اما اين فقط يک تلنگر جانبي است که نشان مي‌دهد اگر شما درصدد هستيد که از تهديد نظامي براي جلوگيري از دستيابي ايران به بمب هسته‌اي استفاده کنيد نوعي تضمين ناقص و ضمني وجود دارد مبني بر اين‌که اگر شما به دنبال بمب هسته‌اي نباشيد ما هم به شما حمله نمي‌کنيم و اگر من درصدد حمله به شما نباشم تهديدم هم بي‌معنا خواهد بود.

اگر من بخواهم تهديدم براي بازدارندگي از چيزي که مد نظرم است معنا داشته باشد بايد آن‌را براي چيزي که در واقع نمي‌خواهم هم حفظ کنم.

اين همان چيزي است که اسرائيلي‌ها از آن مي‌ترسند، اين‌که امريکا خود را با وضع موجود و اين ايده که هرگز با ايران نخواهد جنگيد تطبيق دهد که اين از ديدگاه آن‌ها و حزب ليکود به معناي کاهش توان بازدارندگي رژيم اسرائيل بر ضد ايران خواهد بود.

دفعه بعد که اعضاي حزب ليکود خواهان حمله به لبنان يا غزه باشند ممکن است نياز باشد پيش از اين اقدام دوباره به آن بينديشند چرا که ممکن است ايران بيش از سال ۲۰۰۶ به حزب‌الله کمک کند چون آن‌ها از اقدامات تلافي جويانه اسرائيل نمي‌هراسند.

اين منطق نو محافظه کاران و اعضاي حزب ليکود است چرا که آن‌ها نمي‌توانند برابري رژيم اسرائيل و ايران در منطقه را تحمل کنند زيرا اين مساله از ماجراجويي نظامي تل آويو ممانعت مي‌کند. فکر مي‌کنم داستان واقعي همين است.

حقيقت اين مساله اين است که افراد حاضر در دولت اوباما نيز ترسي ندارند. آن‌ها نيازي احساس نمي‌کنند که براي توانمند سازي اسرائيل به منظور حمله به لبنان يا غزه بايد اقدامي صورت گيرد. به نظر من اين همان داستان واقعي است که در پس ظاهر قضيه قرار دارد.

خبر خوب اين است که اگر به تحليل نظرسنجي‌ها و همه چيزهاي بدي که با ويدئوي جمع آوري کمک از سوي رامني مرتبط است و سخنان وي درباره حوادث ليبي بنگريد مي‌بينيد که آقاي اوباما براي برنده شدن در انتخابات مناسب‌تر است. به نظر نمي‌رسد ايران هراسي هم براي تلاش و تغيير در مباحث و نظرات موجود در امريکا موثر باشد.

اين شرط‌‌بندي نشان مي‌دهد که باراک اوباما از هم‌اکنون براي چند ماه ديگر رئيس جمهور امريکا خواهد بود و نو محافظه‌کاران در امور شرکت داده نمي‌شوند.


امور خارجه

معاون دوم و امور سايبري بازدید : 104 پنجشنبه 20 مهر 1391 نظرات (0)
حضرت آيت الله سيد علي خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي از موضع کشورهاي غربي در قبال آثار کفر‌آميز عليه اسلام و حضرت محمد (ص) انتقاد کردند.


حضرت آيت الله خامنه‌اي روز دوشنبه(۳ مهر، ۲۳ سپتامبر) در ديدار با کارگزاران حج، فرمودند: «موضعي كه سياستمداران غربي در قبال اين اهانت بزرگ اتخاذ كردند، هيچ تفاوتي با موضع دشمني نداشت.»

ايشان ، خاطرنشان كردند: «قضيه اهانت به پيامبر اسلام (ص) و موضع‌گيري سردمداران جبهه استكبار، چهره واقعي آنان و محور اصلي تقابل جبهه حق و باطل را آشكار كرد و مشخص شد اساس دشمني مستكبران با اصل اسلام و وجود مقدس خاتم الانبياء (ص) است.»

رهبر معظم انقلاب اسلامي همچنين با اشاره به خروش يك‌پارچه و عظيم مسلمانان در كشورهاي اسلامي و حتي در اروپا و امريكا، در مقابل اين اهانت افزودند: «حركت جوشان دنياي اسلام در اظهار ارادت به پيامبر اسلام (ص) و ابراز تنفر عميق از دشمنان، صحنه عجيب و بسيار مهمي است كه نشان‌گر ظرفيت بزرگ تحرك امت اسلامي است.»

حضرت آيت الله خامنه‌اي در ادامه امت اسلامي را به هوشياري در قبال توطئه خطرناك ايجاد اختلاف در صحنه عظيم و يك‌پارچه خروش مسلمانان فراخواندند و خاطرنشان كردند: «دشمنان دين و مستكبران بدانند كه امت اسلامي با وجود مذاهب مختلف و برخي تفاوت‌هاي نظري و عقيدتي، در مقابل آن‌ها يك‌پارچه و متحد هستند.»

ايشان تاكيد كردند: «نبايد گذاشت كه جبهه استكبار با حربه ايجاد اختلاف، خود را از خشم امت اسلامي نجات دهد.»


«امور اطلاع و تبليغ اسلامي»

 

تعداد صفحات : 2

درباره ما
Profile Pic
جنبش پاسدار ولايت متحد اسلامي
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا با ایجاد اتحاد آریایی«ایران،افغانستان،تاجیکستان»موافقید؟
    نگارخانه


    آمار سایت
  • کل مطالب : 62
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 6
  • آی پی امروز : 33
  • آی پی دیروز : 16
  • بازدید امروز : 48
  • باردید دیروز : 17
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 170
  • بازدید ماه : 608
  • بازدید سال : 3,053
  • بازدید کلی : 26,401
  • کدهای اختصاصی

    اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

    دريافت كد دعاي فرج

    مترجم سایت

    کد آهنگ

    StatsCrop Pagerank Minm.rzb.ir Worth